Gest magnific pentru Simona Halep! Anunțul surprinzător al italienilor

Simona Halep este considerată cea mai bună jucătoare de zgură din circuitul WTA

Simona Halep nu a luat încă o decizie în privința programului de la reluarea circuitului WTA, la startul lunii august. Organizatorii turneului de la Palermo, 3-9 august, fac eforturi să o convingă pe româncă să aleagă Sicilia pentru revenire. Oliviero Palma, directorul Palermo Ladies Open, spune că va aștepta oricât este nevoie pentru Halep. Chiar dacă în mod normal lista participanților ar fi trebuit să fie stabilită mai devreme. În acest moment, negocierile dintre cele două părți sunt în toi. Simona Halep vrea să se asigure că nu există riscuri din punct de vedere medical pentru a merge în Italia.

Simona Halep vrea să joace la Palermo, dar vrea să se asigure că nu există riscuri legate de coronavirus

„Suntem fericiți de interesul arătat de Simona Halep pentru Palermo Ladies Open și o așteptăm în august pentru o ediție istorică. Suntem în contact de ceva vreme cu managerul Simonei, iar în ultimele zile am vorbit despre o posibilă prezență la Palermo a uneia dintre cele mai puternice tenismene din circuitul WTA. Cu participarea sa, turneul și-ar crește nivelul! Ușile vor rămâne deschise pentru Halep până în ultimul moment”, a spus Oliviero Palma, conform publicației Palermo Today.

Palermo Ladies Open este un turneu de categorie WTA International, iar învingătoarea primește 250 de puncte în circuitul WTA. Premiile totale ale competiției sunt de 275.000 de euro. Ediția de anul trecut a fost câștigată de Jil Teichmann, din Elveția, care a învins-o pe olandeza Kiki Bertens. Ar fi pentru prima dată în carieră când Simona Halep participă la turneul de la Palermo.

Simona Halep este tentată să aleagă Palermo, dar vrea să se asigură că nu există riscuri legate de coronavirus. La revenirea din Cluj, unde a jucat un meci demonstrativ la Winners Open, Simona a oferit o declarație în acest sens.

„E greu fără turnee, simt lipsa lor. Sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă de coronavirus. Este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Halep.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI