Gest bizar făcut de Octavian Bellu și Mariana Bitang în public. Ce a făcut renumitul antrenor, după ce a comandat prânzul la un restaurant de fițe din nordul Capitalei FOTO EXCLUSIV

Gest bizar făcut de Octavian Bellu și Mariana Bitang în public. Ce a făcut renumitul antrenor, după ce a comandat prânzul la un restaurant de fițe din nordul Capitalei FOTO EXCLUSIV
Ce a făcut Octavian Bellu după ce și-a comandat prânzul?

Octavian Bellu a surprins cu un gest bizar în public. Antrenorul și Mariana Bitang au fost surprinși de paparazzi Playtech.ro în timp ce se aflau în mașină. Aceștia au ajuns rapid la un restaurant de unde și-au comandat mâncare, dar nu au servit masa la locație. Cei doi au ales să fie extrem de atenți asupra unui detaliu care în ziua de astăzi ar fi un semn de întrebare uriaș pentru cei cu care iau contact. Unde au mâncat ei și cum au ales să călătorească în mașina personală?

Octavian Bellu și Mariana Bitang, gest bizar în public: au trezit multe semne de întrebare

Octavian Bellu și Mariana Bitang au fost surprinși de paparazzi Playtech.ro în timp ce se îndreptau spre o locație din București unde trebuiau să ia masa. Călătoria lor a fost bizară cel mai probabil și pentru colegii din trafic ce au observat un detaliu.

Mai exact, aceștia au ales să poarte măști de protecție în interiorul mașinii personale, ulterior au oprit la un restaurant doar pentru a comanda mâncarea ce a fost luată la pachet.

Antrenorul a ridicat produsele cerute, iar mai apoi s-a îndreptat cu pași repezi către mașina unde era Mariana Bitang. Cea din urmă îl aștepta pe bărbat acolo cu tacămurile deja pregătite. Cei doi s-au pus la masă chiar în parcarea restaurantului, iar mai apoi au plecat acasă.

Sportivul este foarte precaut

Octavian Bellu a arătat tuturor cât de importantă este precauția și în urmă cu câteva zile. Acesta a fost văzut recent și într-un parc din centrul Capitalei unde purta masca de protecție.

Sportivul a parcat mașina și a coborât pentru scurt timp pe trotuarul din parc. El era îmbrăcat lejer, dar avea și masca la purtător. Mulți români au renunțat la măsurile sanitare, dar se pare că antrenorul rămâne un exemplu bun pentru toți.

  • „Cei mai de succes antrenori din lume”.

Bărbatul este unul din cei mai de succes antrenori din lume. Academia Recordurilor Mondiale spune despre Octavian Bellu și Mariana Bitang că sunt „cei mai de succes antrenori din lume”. Gimnastele îndrumate de ei au avut 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice.

Relația lor s-a format inițial strict pe plan profesional, iar în 2008 aceștia au ajuns să își unească destinele în plan sentimental. Ambii au mai fost căsătoriți înainte și au câte un copil din relațiile anterioare. Sportivii sunt extrem de discreți în privința vieții personale și nu oferă prea multe detalii.