Gerard Pique a „oficializat” relația cu Clara Chia Marti. Prima imagine, după ce s-a zvonit că ar fi avut o aventură cu fosta iubită a lui Adrian Mutu – FOTO

de: Sorin Barbu
26 01. 2023

Gerard Pique și Clara Chia Marti sunt „oficial” împreună. Fostul internațional spaniol a publicat pe Instagram o fotografie cu noua iubită. Totul în contextul în care jurnaliștii din Spania au scris că ar avea o aventură cu Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo Di Caprio și Adrian Mutu.

Gerard Pique a postat prima poză cu Clara Chia Marti

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit luna iunie, după 12 ani de relație. Presa spaniolă „colorată” a scris de multe ori că motivul rupturii a fost aventura fotbalistului cu Chiara Chia Mati. Ceea ce părea o relație pasageră este de fapt o poveste de dragoste pe care cei doi o vor cât mai durabilă.

Dovadă este și fotografia postată pe Instagram de Pique în care apare alături de femeia pe care o iubește, cea cea care i-a luat locul artistei din Columbia. Jurnaliștii din Spania sunt puțin surprinși și spun că poza i-a luat prin suprindere întrucât noua iubită a lui Pique nu iubește publicitatea și s-a ținut departe de aparatele de fotografiat.

Imaginea înseamnă și că cei doi au „oficializat” relația, după ce în ultimele săptămâni s-a spus că între cei doi ar exista conflicte dese și s-a vorbit chiar că Pique s-ar fi distrat la Paris cu Bar Rafaeli. Modelul din Israel are în CV multe celebrități: Leonadro Di Caprio și Adrian Mutu.

Clara Chia este studentă la o facultate de relații publice și lucrează pentru firma Kosmos, ce aparține Gerard Pique. Tânăra de 23 de ani se ocupă de organizarea de evenimente.

Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique

Deși Gerard Pique și Shakira s-au despărțit de doar opt luni se pare că lucrurile mergeau rău între ei de mai mult timp. Presa din Spania a dezvăluit un filmuleț șocant în care artista din Columbia pare că este agresată în public de mama iubitului. Montserrat Bernabeu i-a pus mâna pe față, iar apoi „i-a ordonat” să nu mai spună nicio vorbă. Totul ar fi pornit de la ținuta cântăreței. Pique a asistat la acel eveniment, dar nu a reacționat și a întors capul.

Sursa Foto: Instagram