George Simion, mesaj pentru românii care ies în stradă. ”Este penibil totul şi oamenii s-au săturat”

George Simion, mesaj pentru românii care ies în stradă. ”Este penibil totul şi oamenii s-au săturat”
George Simion, mesaj pentru românii care ies în stradă.

George Simion, liderul AUR, s-a aflat azi printre protestatarii anti- restricții care s-au adunat în fața Guvernului și care apoi au plecat către Palatul Cotroceni, flancați de jandarmi.

George Simion, mesaj pentru românii care ies în stradă

Acesta a comentat și scandalul evacuării bolanvilor din Spitalul Foișor, spunând că  „statul a ajuns să se comporte penibil cu contribuabilii care alimentează sistemul de sănătate”.

„Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în aceste zile în stradă…E penibil că a ajuns un stat în care milioane de oameni plătesc taxe pentru asigurările de sănătate să îi trateze în acest fel pe cei care susţin, prin taxe, sistemul de sănătate. E penibil că un spital de ortopedie îşi schimbă peste noapte destinaţia. Este penibil că sutele de milioane pentru investiţii în spitale, în facilităţi noi. Este penibil totul şi de aceea oamenii s-au săturat şi iese în stradă în ciuda restricţiilor absurde. Cazurile au crescut, suntem trataţi de parcă nu am avea propria conştiinţă, de parcă nu putem gândi cu propriile capete şi trebuie să ne sperie Guvernul.

Nu este bine deloc… Am văzut cum rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare. Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului pentru că, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, ele sunt manipulate politic”, a spus Simion la Antena 3.

Mii de oameni au ieșit în stradă

De altfel, mii de oameni au ieşit în stradă, azi, în Capitală, iar mulţi dintre ei au venit din alte oraşe din ţară ca să protesteze împotriva resticţiilor impuse de autorităţi.

Așadar, trei autocare din Bacău, Braşov şi Iaşi au în după-amiaza zilei de azi în zona Bucur Obor din Capitală. De menționat este că sunt aproximativ 150 de persoane ce se organizează pentru a merge în marș către Piața Universității.

”Am venit la București pentru a afirma libertatea de a fi români. Cerem tuturor autorităţilor statului, guvernului, președinției, să ridice toate restricțiile. Ne-am săturat de toată această mascaradă! Vrem o economie liberă, o viață socială liberă, o viață culturală liberă, cu o viața religioasă liberă.

Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție. Fiecare trebuie să fie liber și să decidă cum se protejează. Acestă dictatura face din toată această ‘plandemie’ o dictatură ideologică. Se folosește de acest virus pentru a pune la pământ cu totul România”, a declarat un protestatar venit din ţară.

Menționăm că liderul AUR, George Simion, și-a adunat simpatizanții în piaţa Universităţii, ca să protesteze împotriva măsurilor restrictive impuse de guvern.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI