31 oct. 2020 | 15:19

George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista: „Doar ca să ia copiii”

Știri generale
George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista:
George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: "Vrea să ia copiii"

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvăluit informaţii incredibile despre fosta soţie şi o acuză că a apelat la tot felul de trucuri pentru a reuşi să aibă custodia totală a celor două fetiţe, Ella şi Clara.

Ce acuzaţii grave îi aduce George Burcea Andreei Bălan

Deşi au promis că separarea nu le va afecta pe Ella şi Clara, iată că acest lucru nu mai este de mult timp valabil. Andreea Bălan şi George Burcea îşi aduc, cu fiecare ocazie, acuzaţii care mai de care mai dure. Actorul a spus, în nenumărate rânduri, că jurata de la “Te cunosc de undeva!” îşi doreşte cu ardoare custodia totală, apelând chiar la prieteni pentru a-l pune pe acesta într-o lumină proastă.

“Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus fostul concurent “Ferma”, pentru Ok Magazine.

George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: "Vrea să ia copiii"

George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: „Vrea să ia copiii”

George Burcea, îndrăgostit nebuneşte de Viviana Spsoub

Deşi anunţul divorţului a picat ca o bombă pentru toată lumea, se pare că cei doi aveau probleme grave în căsnicie de mult timp. Din fericire pentru actor, momentele urâte sunt de domeniul trecutului, acesta fiind acum îndrăgostit până peste cap de Viviana Sposub, pe care a întâlnit-o la “Ferma 2020”.

“El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine. Chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte.

Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui. Relația lor este că a unor adolescenți în acest moment”, a declarat un apropiat al cuplului.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro