Genial! Ce a făcut Emma Răducanu în Marea Britanie pentru a se îmbogăți: ”Peste 100 de milioane $”

Genial! Ce a făcut Emma Răducanu în Marea Britanie pentru a se îmbogăți: ”Peste 100 de milioane $”
Genial! Ce a făcut Emma Răducanu în Marea Britanie pentru a se îmbogăți:

Emma Răducanu, tânăra jucătoare de tenis britanică cu origini românești, a uimit lumea tenisului cu victoria sa de la New York, victorie care i-a adus un cec în valoare de 2.500.000 de dolari.

Ce a făcut Emma Răducanu în Marea Britanie pentru a se îmbogăți

Avocatul familiei Răducanu a aplicat în Marea Britanie ca să aibă dreptul de folosință exclusivă mărcilor „Emma Raducanu”, „Emma” şi „Raducanu”, a dezvăluit publicația The Sun.

La ora actuală, conform site-ului WTA, Emma are 2.803.376 $ câştigaţi în tenis.

„Cred că Emma va câştiga mult peste 100 de milioane de dolari în următorul an calendaristic. Îi va eclipsa pe toţi”, a spus pentru CNN, Jonathan Shalit, preşedintele Grupului InterTalent, o agenţie de gestionare a speranţelor din Londra.

De asemenea, conform specialiştilor în publicitate, Emma Răducanu ar putea bate acordul de sponsorizare de 250.000 de euro chiar al lui Roger Federer cu brandul de modă Uniqlo. Iar un acord negociat cu Tiffany, un brand american de bijuterii de lux, i-ar putea aduce 25.000.000 de euro.

De menționat este că mai mulţi sportivi, printre care Michael Jordan şi Tiger Woods, au adunat averi ce depăşesc 1 miliard de euro, dar Emma ar fi prima sportivă miliardară.

Emma Răducanu şi-a rezervat la OSIM-ul din Marea Britanie mărcile cu numele său

De altfel, Emma are deja o companie pe care o deţine, înfiinţată în 2020 şi botezată Harbour 6. Cererile de rezervare a mărcilor ce conţin numele ei au fost depuse la numai câteva ore de la victoria US Open de avocatul britanic Anthony Brierley.

Emma este deja reprezentată de Max Eisenbud, vicepreşedintele IMG, care a negociat cele mai mari contracte ale Mariei Şarapova, în vremea când rusoaica era la apogeul carierei. El i-a negociat deja contracte avantajoase cu două branduri-gigant, Wilson şi Nike.

Nike nu a semnat un contract pe termen lung cu sportiva de 18 ani, nefiind probabil siguri de modul în care tânăra va progresa. Însă  Nigel Currie, unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi pe marketing sportiv, anticipează că branduri precum Nike şi Adidas se vor angaja într-una dintre cele mai mari bătălii ca să semneze cu un sportiv.

Emma a câștigat Us Open 2021, la doar 18 ani. Amintim că pentru succesul său Emma a fost felicitată, între alţii, de Regina Elisabeta a Marii Britanii, dar și de fostele mare campioane ale tenisului Martina Navratilova şi Billie Jean King. Emma Răducanu a ajuns pe locul 23 în ierarhia mondială a tenisului. Emma Răducanu a fost prezentă și la MET Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI