Găseşte toate cele 15 animale ascunse în imaginea de mai jos! Aşa afli ce IQ ai, puţini îşi dau seama

de: Manolică Anca
13 04. 2023

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinații specifice de culoare, lumină și modele pot păcăli creierul nostru să perceapă vizual ceva ce nu există. Hai să vedem, așadar, dacă și cât de repede reușești să găsești toate cele 15 animale ascunse în imaginea de mai jos.

Câte animale vezi în imagine

Când vine vorba de iluzii optice, comunitatea online pare să nu se mai sature de ele. Pentru unii, este o sarcină plăcută, de relaxare, dar pentru alții acestea reprezintă o reală provocare. Iar internetul a fost inundat în ultima vreme de noi și uimitoare iluzii optice care îi lasă uimiți pe internauți.

Multe provocări sunt simplu de realizat, dar unele te pot surprinde. Așadar, venim astăzi cu o nouă provocare pentru tine!

Aşa afli ce IQ ai

În timp ce pentru unii, deslușirea iluziilor optice poate fi foarte dificilă, alții le rezolvă cu ușurință. Trucul din spatele unor astfel de materiale constă chiar în modul în care privești provocarea. Iluziile optice au rolul de a păcăli capacitatea vizuală a unei persoane, determinând-o să se gândească la altceva decât realitatea care se vede.

De această dată venim cu o ilustrare inteligentă în care trebuie să depistezi toate cele 15 animale ascunse. Imaginea încărcată în Galeria FOTO prezintă un elefant care formează o mulțime de alte vietăți.

Reușești să le găsești pe toate 15?

Imaginea a fost distribuită pe rețelele sociale, provocându-i pe internauți să identifice toate animalele ascunse în interiorul elefantului. Pentru a depista toate animalele ascunse în această imagine virală este nevoie de viteză, dar și de o foarte mare atenție la cele mai mici detalii. Așadar, câte animale formează elefantul din imagine?

Citește și: Testul de atenție pentru genii. Găsești pisica diferită din imagine în 23 de secunde?

Ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a le identifica pe toate, iar în acest fel vei putea afla dacă creierul tău este în cea mai bună condiție sau nu. Cu cât vei depista mai multe animale, cu atât mai mult vei demonstra că nivelul tău de IQ este unui ridicat:

  • Dacă ai reușit să le găsești pe toate cele 15 animale, atunci creierul tău este „în cea mai bună condiție”.
  • Dacă ai reușit să găsești mult de 10 animale în iluzie, atunci creierul tău este „în condiție fină”.
  • Dacă ai descoperit numai cinci sau șase animale, atunci înseamnă că mintea ta „are nevoie de ajutor”.

Ai reușit? Dacă ai nevoie de ajutor, descoperă soluția în Galeria FOTO.

Citește și: Iepuraşul s-a ascuns printre pisici. Găseşte-l în mai puţin de 11 secunde! Test special de IQ