Găseşte rapid trei diferenţe între cele două imagini! Doar cei cu adevărat inteligenţi reuşesc în 6 secunde

de: Ștefan R. Apostol
14 08. 2023

Suntem la început de săptămână, și cum știm că ești în minivacanță, ne-am gândit să te punem la treabă. Tot ce trebuie să faci, în acest test de inteligență, este să găseşti rapid trei diferenţe între cele două imagini. Mai este nevoie să-ți spunem că doar cei cu adevărat inteligenţi reuşesc să facă asta în 6 secunde. Așa că, dacă te crezi în stare, rezolvă acest test de inteligență în doar 6 secunde.

Un test de inteligență pentru minivacanța ta

Nu vrem să te punem la muncă foarte mult, dar ne-am gândit că acest test de inteligență ar putea fi un mod de a te relaxa.

Așa că, pentru început îți spunem că există trei diferențe între cele două imagini din galerie, iar tu va trebui să observi toate diferențele în 6 secunde.

Vezi și: Test de IQ. Care este greşeală din imagine, de fapt. Puţini îşi dau seama

Jocul de detectare a diferenței este un tip de puzzle în care jucătorilor li se prezintă două imagini identice.

Cu toate acestea, există câteva diferențe subtile între cele două imagini, iar jucătorul trebuie să identifice aceste diferențe într-o limită de timp.

Diferențele dintre cele două imagini pot fi orice, de la poziția unui obiect până la culoarea obiectului.

Aecst  test de inteligență ameliorează stresul și îmbunătățește concentrarea Acestea pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți abilitățile de observare.

Dacă ețti în căutarea unei activități interesante pentru a-ți testa abilitățile de observare, încearcă acest test de inteligență de depistare a diferențelor!

Găseşte rapid trei diferenţe în 6 secunde

În ilustrația împărtășită în galerie, pot fi văzute două imagini cu două recipiente de ceai.

Cele două imagini par aproape identice la prima vedere. Cu toate acestea, o privire mai atentă dezvăluie că există unele diferențe între cele două imagini.

Găsește rapid cele trei diferențe!

Provocarea pentru jucători este foarte simplă, și anume există trei diferențe între cele două imagini pe care  trebuie să le detectezi în 6 secunde.

Vezi și: Eşti un geniu dacă găseşti al doilea bărbat din imagine! Este cel mai rapid test de inteligenţă

Scopul acestui  test de inteligență este de a găsi toate diferențele într-un timp limitat. Unele diferențe sunt ușor de observat, în timp ce altele sunt mai greu de identificat. Privește cu atenție imaginea și fă o listă cu toate diferențele pe care le observi.

Studiile sugerează că implicarea în astfel de activități stimulează zonele creierului responsabile de concentrare și memorie.

Prin urmare, practicarea acestor activități în mod regulat va duce la o concentrare sporită și la o mai bună reținere a memoriei.

Soluția pentru acest test de inteligență

Dacă nu ai reușit să vezi care sunt diferențele, mai încearcă, nu te da bătut așa repede.

Cu toate astea, dacă nu le-ai descoperit în cele 6 secunde, în a doua imagine din galerie vei vedea care sunt cele 3 diferențe despre care am vorbit anterior.

Vezi și: Test de IQ rapid. Ce vezi prima oară în imagine: şoricelul sau bărbatul?

Dacă ți-a plăcut acest test de inteligență, poți împărtăși această provocare cu familia și prietenii pentru a vedea cine o rezolvă în cel mai scurt timp. Baftă!