Găseşte pisica ascunsă printre oameni în mai puţin de 11 secunde! Doar 1% dintre oameni reuşesc, aşa afli ce IQ ai

de: Ștefan R. Apostol
17 04. 2023

Este un nou început de săptămână, așa că te provocăm la un nou test. Tot ce trebuie să faci, este să găsești pisica ascunsă printre oameni. Persoanele cu un IQ ridicat pot rezolva acest test de iluzie optică. Doar 1% dintre oameni pot identifica pisica ascunsă printre oamenii din imagine în 11 secunde. Tu poți să o faci?

Provocarea săptămânii pentru cei cu IQ ridicat

O iluzie optică este o imagine de nebunie, profund fascinantă, care își schimbă forma unui obiect, a unui desen sau a unor persoane, care sfidează modul în care creierul percepe lucrurile. Probabil că ați văzut multe tipuri de iluzii optice, cum ar fi iluziile fizice, fiziologice și cognitive.

Vezi și: Testul care îţi arată cât de bine stai cu vederea. Găseşte maimuţă din spatele liniilor!

Studiile arată că iluziile optice fac parte, de asemenea, din domeniul psihanalizei care aruncă lumină asupra modului în care percepeți lucrurile. Un creier normal al unei pisici poate privi lucrurile sau imaginile în mod diferit formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrare inteligentă poate fi văzută în imaginea în care o pisică se ascunde printre oamenii din imagine.

Găseşte pisica ascunsă printre oameni în mai puţin de 11 secunde!

Imaginea din galerie este un puzzle pentru copii și adulți. În această iluzie optică, puteți vedea diferite fețe de bărbați, femei și copii. Cu toate acestea, o pisică se ascunde printre oamenii din imagine.

Iluzia îi provoacă pe spectatori să găsească pisica în interiorul imaginii prin întrebarea „Poți vedea pisica care se ascunde printre oameni?”. S-a afirmat că doar 1% dintre oameni pot găsi pisica ascunsă în această imagine.

Această imagine de iluzie optică este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test IQ real este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de IQ.

Vezi și: Doar geniile reuşesc să găsească chipul de pe munte. E un test greu, ai curaj să încerci?

Ai descoperit pisica ascunsă în 11 secunde?

Dacă ți se pare dificil să găsești pisica ascunsă, noi suntem aici pentru a te ajuta. Dacă te uiți cu atenție în partea din stânga jos a imaginii, vei vedea o pisică gri care se ascunde între femei. Această iluzie optică ar putea dezvălui cât de bună este vederea ta. Pentru ușurința ta, am evidențiat pisica ascunsă în interiorul imaginii din galerie.

Vezi și: Testul care arată ce personalitate ai, de fapt. Ce vezi prima dată în imagine?

Rezolvarea la testul IQ de azi

Așadar, pisica se ascunde în stânga jos, printre oameni. Imaginea a făcut mii de adulți să se scarpine în cap în timp ce încercau să identifice pisica ascunsă în imagine. Studiile arată că, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu puzzle-uri dificile, cu atât tinzi să fii mai inteligent.

Vezi și: Testul IQ pentru genii. Câte ouă sunt în imagine? Doar 5% dintre oameni dau răspunsul corect

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinații specifice de culoare, lumină și modele pot păcăli creierul nostru să perceapă vizual ceva ce nu există. Spune-ne, ai văzut pisica ascunsă în această imagine de iluzie optică?