Gafa colosală a lui Ludovic Orban. Ce a întrebat un bărbat în scaun cu rotile VIDEO viral

Ludovic Orban s-a apropiat nepermis de mult de barbat, tinand cont de contextul epidemiologic actual

Gafă colosală a lui Ludovic Orban, după ce i-a pus o întrebare bizară unui om aflat într-un cărucior cu rotile. Întrebarea a fost filmată, iar filmulețul a devenit viral pe internet, premierul primind foarte mute critici din partea celor care au auzit ce a putut să întrebe primul ministru pe acel bărbat.

Ce a putut să îl întrebe Ludovic Orban pe un om aflat într-un scaun cu rotile. Tot internetul i-a sărit în cap

Premierul Ludovic Orban și-a atras multe critici după ce a pus o întrebare nelalocul ei unui om aflat în suferință. Premierul Ludovic Orban a întâlnit, ieri, în Argeş, un bărbat aflat într-un cărucior cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”.

Momentul a fost suprins în imagini, iar gafa colosală a premierului este intens criticat pe reţelele sociale. Premierul Ludovic Orban s-a aflat, miercuri, într-o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a luat parte la mai multe evenimente.

Bărbatul conducea un cărucior de handicap, dar unul modern

La un moment dat, Ludovic Orban a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi n-a găsit să-l întrebe altceva decât : ”Ce viteză prinde căruciorul?”. Pe de altă parte, premierul nu pare că a fost rău intenționat cu întrebarea care pare bizară, întrucât bărbatul se afla într-un cărucior de handicap, dar unul modern, electric probabil, dotat cu un scaun comod, cu oglinzi retrovizoare, fapt care ar trezi curiozitatea oricui.

”Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa mai ușor”, i-a răspuns bărbatul, care nu a părut jignit de înrebarea lui Ludovic Orban. Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat ”sănătate”, apropiindu-se nepermis de el, ținând cont de contextul epidemiologic actual.

Premierul s-a apropiat nepermis de mult de bărbatul în vârstă

Autoritățile medicale occidentale, în contextul pandemiei, nu mai recomandă nici salutul cu cotul, s-a renunțat și la acest mod de salut, tocmai pentru a nu exista o apropiere între persoane mai mică de un metru, indiferent dacă se poartă mască sau nu.

Momentul considerat de mulți internauți gafa premierului a fost surprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: ”Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile…CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta….”.

Internauții l-a criticat dur pe Ludovic Orban

Postarea făcută de bărbatul care probabil nu-l are la inimă pe premier a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa lui Ludovic Orban. Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au spus că: ”Atât poate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI