24 iun. 2021 | 17:10

Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în a șaptea lună de sarcină. Ai putea mânca așa ceva?

Monden
Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în a șaptea lună de sarcină. Ai putea mânca așa ceva?
Gabriela Prisăcariu, pofte ciudate în luna a șaptea de sarcină

Gabriela Prisăcariu se bucură de cele mai frumoase luni din viața sa și așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe primul copil. Soția lui Dani Oțil are parte de câteva pofte ciudate în această perioadă. Ce a mâncat în a șaptea lună de sarcină?

Gabriela Prisăcariu, pofte bizare în luna a șaptea de sarcină

Dani Oțil urmează ca în scurt timp să își strângă pentru prima oară în brațe primul copil. Cunoscutul matinal de la Antena mai are doar două luni până la evenimentul care îi va schimba complet și definitiv viața. În timpul acesta, frumoasa sa soție mai are de pus câteva kilograme și de suportat feluri de mâncare la care nu ar fi poftit chiar des.

În ultima sută de metri a sarcinii nu a scăpat nici de poftele culinare, așa că modelul se conformează și mănâncă orice dorește fără să țină cont prea tare de kilogramele în plus. Aflată într-un restaurant, blondina s-a răsfățat cu mai multe feluri de mâncare și a ales să împărtășească totul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Cei care o urmăresc în mediul online știu că tânăra și-a dorit foarte mult chipsuri picante în urmă cu câteva zile care i-au oferit înapoi câteva arsuri pentru că nu preferă de obicei astfel de gustări: „În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant.

Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc, bebelușule”, a mărturisit soția lui Dani Oțil. Acum, însă, a avut masa plină de bucate tradiționale care mai de care mai copioase și pline arome:

„Când ești însărcinată nimeni nu se miră de ce comanzi”

”Ce bine atunci când ești însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prajiti, brânza cu mămăligă și smântână și omletă cu carne de la garniță”, a spus ea pe pagina sa de Instagram.

Fanii cuplului abia așteaptă să-i vadă pe ei în rolurile de proaspeți părinți, mai cu seamă că au așteptat vreme bună până când colegul de platou al lui Răzvan Simion să se decidă să se pună la casa lui și să-și întemeieze o familie. Doar două luni îi mai despart pe aceștia de primul lor copil. 

Modelul îi ține în acest timp la curent pe fani în mediul online unde le spune cum se simte și cum încearcă să se mențină în formă în perioada mai delicată în care trebuie să aibă grijă pentru doi. 

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Vine vijelia peste România. Aduce și ninsori
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
Capital.ro
Mașinile din România care vor trebui să facă ITP-ul la șase luni. Legea a fost adoptată de Parlament
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE suspecte deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro