Gabriela Oţil, criticată de internauţi pentru ţinuta provocatoare aleasă. „Altceva ce te mai defineşte?”. Cum le-a răspuns soţia lui Dani

Gabriela Oţil, criticată de internauţi pentru ţinuta provocatoare aleasă. „Altceva ce te mai defineşte?”. Cum le-a răspuns soţia lui Dani
Gabriela Oţil, criticată pentru ţinuta provocatoare pe care a ales să o parte într-o zi de duminică. Reacția vedetei.

Gabriela Oţil, criticată pentru ţinuta provocatoare în care a ales să se pozeze duminică, 25 septembrie. Știm deja cu toții că fotomodelului îi place să împărtășească cu fanii de pe rețelele sociale imagini în care marchează apariții fierbinți. Și de această dată, celebritatea și-a etalat toate formele armonioase. Fotografia incendiară nu a fost privită bine de o parte dintre internauți. Unii au criticat-o pentru ținuta în sine, alții pentru că ar fi editată în mod exagerat. Cum le-a răspuns vedeta.

Gabriela Oţil, criticată pentru ţinuta provocatoare

Gabriela Oțil a publicat duminică, 25 septembrie, o fotografie din sânul căminului ei, în care apare într-un body foarte senzual. Imaginea incendiară a răvășit mințile bărbaților. Însă nu toți internauții au apreciat cum s-a afișat vedeta. Partenera lui Dani Oțil a fost mult criticată pe Instagram din cauza postării sale.

Deși vedeta a ales să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice, multora nu le-a plăcut imaginea. Unele persoane i-au atras atenția Gabrielei Oțil că și-a editat prea mult fotografia.

„Ești superbă… Nimic de comentat, de sus pâna jos… Dar să ma ierți că nu înțeleg partea din mijloc… Zici că e „rămas în urmă” fundul sau e dislocat”, s-a exprimat o tânără.

Mesajul acesteia a fost aprobat de mai multe persoane. Un alt utilizator al reței sociale a spus că a remarcat același aspect, însă comentariul i-a fost șters. Corpul vedetei nu pare deloc întreg, a susținut acesta. O parte din partea posterioară parte complet dislocată de restul corpului, în opinia sa.

Cum le-a răspuns fotomodelul internauților

Dincolo de acest lucru, internauții au criticat-o pe soția lui Dani Oțil și din cauză că se afișează foarte des în ținute care îi expun multe forme ale corpului său.

„Of, of! Dincolo de asta ce te mai definește?”, s-a exprimat o utilizatoare de pe Instagram.

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat pentru mult timp. Gabriela Oțil a reacționat la mesajul internautei, în stilul său caracteristic. Într-o notă de umor, fotomodelul i-a transmis utilizatoarei care a criticat-o că este, totuși, bine că încă o definește ceva.

Gabriela Oțil le-a răspuns public tuturor celor care au criticat-o pentru ținuta aleasă într-un InstaStory. Partenera prezentatorului de televiziune Dani Oțil pare că este mulțumită de forma în care se menține. Vedeta nu pune la suflet niciunul dintre mesajele negative pe care le primește și le răspunde tuturor pe ton ironic și ușor amuzat.

Citește și: Rochia spectaculoasă alesă de Gabriela Oţil pentru tăierea moţului lui Tiago. Dani Oţil: „E o petrecere unde adulţii se îmbată”

„Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte… Eu atât am putut”, a scris Gabriela Oțil într-o postare care poate fi vizualizată în galeria FOTO a articolului.