Gabriela Firea, anunț de ultimă oră pentru bucureșteni. Când și cum va fi, de fapt, testarea în masă

Gabriela Firea, mesaj pentru viitoare mame. Ce beneficii au femeile care nasc în perioada pandemiei

Gabriela Firea a făcut un anunț de ultimă oră pentru bucureșteni. Autoritățile vor să testeze toate aflomerările urbane. Cum și când va fi testarea în masă?

Gabriela Firea, anunț pentru bucureșteni

„Am avut și eu această curiozitate. Am întrebat dacă participă strict cetățenii care au buletin de bucurești. Nu contează aceste elemente care țin de acest detaliu, ci să locuiască în București, așa mi s-a transmis. Nu sunt exluse persoanele care doar locuiesc în București.

În acest moment, se realizează teste pentru persoanele aflate în carantină, cele care prezintă forme și cadre medicale. Vreau să dau și o veste bună. Dacă până acum se pot realiza câteva teste pe zi cu aparatele vechi, cu cele noi, s-a crescut numărul de teste pe zi.

În paralel cu această testare, sunt aceste teste rapide pe care le-a achiziționat deja Matei Balș și vom face și noi aceste achiziții, din Austria. O parte dintre ele sunt și din Belgia și sunt autorizate de oameni din echipa domnului Cercel. Personalul abilitat va fi instruit luni și marți, apoi va începe. De menționat este că nu administratratorii de bloc sau primarii aleg românii pentru teste, ci specialiștii din medicină, în funcție de mai multe criterii”, a declarat Firea, la Digi 24.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI