Gabriela Cristea revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Antenă vedeta

de: Ioana Bucur
30 05. 2023

Gabriela Cristea revine la TV cu un show ce s-a bucurat în trecut de un succes uriaș la publicul de la noi din țară. Vedeta de televiziune a făcut recent marele anunț.  Ce emisiune va prezenta la Antenă. Primele dezvăluiri despre noul proiect în care este implicată.

Gabriela Cristea revine la TV cu o emisiune celebră

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare din România. Fanii o pot urmări, de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Antena Stars, la emisiunea „Mireasa: Capriciile Iubirii”, unde îi are ca invitați pe concurenții show-ului matrimonial de la Antena 1. În condițiile în care finala acestui sezon este tot mai aproape, mulți ar fi crezut că bruneta se pregătește de vacanță, însă au avut parte de o surpriză pe cinste.

Prezentatoarea a dezvăluit că, în curând, va readuce pe micul ecram un show cu care a făcut furori în rândul românilor, dar pe care a fost nevoită să îl abandoneze după ce a rămas însărcinată. Este vorba despre proiectul „Te iubesc de nu te vezi”, un format în care persoanele singure încearcă să își găsească jumătatea.

Filmările au început deja, iar Gabriela Cristea a oferit chiar un scurt tur al platoului, videoclipul fiind publicat de ea pe o platformă de social media.

„Am început să fac unele retușuri pentru că în curând o să dăm rec. E o zi importantă. Operatorii sunt pregătiți, macaraua e pregătită. Eu sunt pregătită de când mă știu”, a povestit Gabriela Cristea, pe Facebook, despre noua sa emisiune.

Vedeta a ajuns la spital

La începutul lunii mai, Gabriela Cristea a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că a ajuns pe mâna medicilor, după o reacție elergică severă.

„Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii.

Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari.

Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog.

Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a explicat Gabriela Cristea pe Instastories.

Mai multe detalii despre acest subiect, aici: Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic. Ce a pățit vedeta TV: ‘Foarte urâtă’