Gabriela Cristea are covid-19. Informații de ultimă oră despre starea vedetei

Gabriela Cristea are covid-19. Informații de ultimă oră despre starea vedetei
Gabriela Cristea are covid-19.

Gabriela Cristea are coronavirus. Iată cum se simte vedeta și cine o va înlocui la emisiunea pe care o prezintă la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea are covid-19. Cum se simte vedeta

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire însă, starea ei nu este una gravă, iar aceasta este la domiciliu, acolo unde își face și tratament de specialitate.

Gabriela Cristea nu a avut nevoie de internare în spital, în urma infectării, iar acum aceasta își urmează tratamentul de specialitate. Prezentatoarea de la Mireasa, capriciile iubirii, de la Antena Stars, va fi însă înlocuită, iar în acest sens, producătorii emisiunii iau în calcul mai multe variante de nume. Se pare că telespectatorii vor afla cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea chiar în această seară, în cadrul emisiunii Mireasa, capriciile iubirii, de la ora 19.30, la Antena Stars.

Recent, Gabriela Cristea spunea că se protejează cum poate mai bine, ca să nu se infecteze cu virusul nemilos, ce a făcut victime pe întreg globul pământesc. Iar cu o zi înainte de petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei de naștere a fiicei ei, a făcut mai multe mărturisiri în acest sens.

Amintim că Gabriela Cristea a organizat ziua de naștere a Victoriei acasă, în curte, iar cu o seară înainte de petrecere, vedeta a trimis mesaje tuturor invitaților, rugându-i să nu se prezinte la ziua de naștere a fiicei sale dacă prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

”Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de la Antena Stars. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme financiare

În afară de acestă problemă acută, se pare că familia Gabrielei Cristea se mai confruntă cu altă problemă: aceasta trece printr-un hop financiar, de când soțul vedetei, Tavi Clonda, nu mai are atât de multe spectacole din cauza pandemiei de coronavirus. Prin urmare, singura sursă de venit din casă este cea asigurată de vedeta de la Antena Stars.

”(…)Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, declara Tavi Clonda pentru impact.ro, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI