Gabriela Cristea a lansat un apel pe Facebook. Vedeta TV cere ajutor pentru copiii ei. Ce a pățit

Gabriela Cristea caută bonă pentru copii. Se întoarce la TV pe 21 octombrie

Gabriela Cristea revine la TV pe 21 octombrie. Fosta prezentatoare de la Kanal D a schimbat postul de televizune și va putea fi urmărită pe Antena Stars, în cadrul emisiunii Like a Stars. Vedeta are nevoie însă de o bonă cu care să își lase copiii cât timp se află pe platourile de filmare și a lansat un apel pe Facebook.

Gabriela Cristea caută bonă pentru copii. Se întoarce la TV pe 21 octombrie

Soția lui Tavi Clonda a stat departe de micile ecrane după ce a născut cel de-al doilea copil. Vedeta a semnat însă un contract cu postul de televiziune Antena Stars și urmează să prezinte, începând cu data de 21 octombrie, emisiunea Like a Stars. Problema este că nu își poate lăsa cele două fetițe singure acasă, așa că s-a gândit să apeleze la o bonă și a postat un anunț de angajare pe contul personal de Facebook.

Gabriela Cristea are nevoie de o bonă care să locuiască în zona Corbeanca și care este dispusă să lucreze de luni până vineri între orele 7:00 și 15:00 și uneori seara și în weekend Se caută o doamnă dinamică și răbdătoare, căreia îi plac copiii și este dispusă să îi distreze.


„Căutăm bonă! A venim momentul ca mami și tati să se întoarcă la serviciu, așa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără și în putere, curată și ordonată, dinamică și răbdătoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noștri. Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 și din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile și în weekend. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteți să ne ajutați așteptăm să ne scrieți în privat. Mulțumim. Tavi Clonda Bella Victoria Margot Thea Iris Selena #victorieni”, este anunțul făcut de vedetă pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI