Gabriela Cristea a dezvăluit pontul celor mai gustoase vinete coapte. La ce nu sunt atente gospodinele când le prepară

de: Andrei Simion
26 08. 2024

Celebra vedetă de televiziune, se pare că are mult timp liber în aceste zile, a decis să-și țină la curent fanele cu diferite recomandări. Așa se face că, recent, Gabriela Cristea a dezvăluit pontul celor mai gustoase vinete coapte, explicând și la ce nu sunt atente gospodinele când le prepară.

Gabriela Cristea are mult timp liber în aceste zile

Cu o vacanță prelungită de pe micile ecrane, Gabriela Cristea se pare că are mai mult timp liber acum.

Așa se face că, mai nou, nu mai dă sfaturi în relații, ci le dă sfaturi gospodinelor despre cum să facă mai gustoase vinete coapte.

Deși majoritatea gospodinelor știu cum să le pregătească, nu strică  nici faptul că vedeta Gabriela Cristea a povestit cum face cele mai gustoase vinete coapte.

Gabriela Cristea a dezvăluit pontul celor mai gustoase vinete coapte

Vedeta a decis să le ofere mai multe sfaturi din bucătărie doamnelor și domnișoarelor, pe pagina sa de Facebook. Printre aceste sfaturi sunt și cele legate de vinetele coapte, astfel că Gabriela Cristea a dezvăluit pontul celor mai gustoase vinete coapte.

Cel mai important pot, în opinia vedetei, ar fi să nu coaceți vinetele pe grătar, cin la aragaz. De altfel Gabriela Cristea și justifică de ce alege acest mod de coacere a vinetelor:

„Mi-ați pus multe întrebări legate de faptul că eu prefer să fac vinetele în casă, pe aragaz, ci nu să le gătesc afară. Are Tavi grătare nenumărate și aș fi putut să le fac acolo.

Așa este, cu un singur amendament, faptul că pe grătar vinetele mi se pare că se înnegresc și capătă prea mult miros de fum. Ăsta este unul dintre motivele pentru care prefer să îmi afum casa și să mă chinui pe aragaz”, a explicat Gabriela Cristea.

La ce nu sunt atente gospodinele când le prepară

Decisă să se prefecționeze, la rândul ei vedeta recunoaște că de curțnd a învățat cum se aleg cele mai bune vinete din piață. Așa se face că, după un training de zile mari, Gabriela Cristea a dat fuga pe Facebook să le împărtășească gospodinelor la ce La ce nu sunt atente când le cumpără și când le prepară:

„Între timp am aflat cum se aleg vinetele din piață. Dacă au un singur punct pe fund, care este rotund și nu este băgat în interior, acelea sunt vinetele pe care trebuie să le luați. Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi”, a mai spus Gabriela Cristea.

Acum că fanele vedetei au aflat aceste ponturi, cu siguranță că vor face pe viitor cele mai bune vinete coapte. Baftă la gătit!