Gabriel Cotabiță, apariție șocantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce dezvăluire a făcut la PRO TV despre femeia cu care și-a petrecut o vară întreagă

Gabriel Cotabiță, apariție șocantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce dezvăluire a făcut la PRO TV despre femeia cu care și-a petrecut o vară întreagă
Gabriel Cotabita, aparitie socanta in emisiunea lui Catalin Maruta

Face el ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției. Gabriel Cotabiță a confirmat faptul că a petrecut vara trecută alături de una dintre cele mai frumoase și celebre blondine din România. Fosta concurentă de la Survivor România a fost cea care l-a dat de gol pe cântăreț.

Cum și-au petrecut Gabriel Cotabiță și Grațiela Duban vara împreună

Gabriel Cotabiță și-a făcut o intrare spectaculoasă în cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV, în ediția de luni, 26 iulie. Celebrul artist de muzică ușoară a admirat prezența în platou a frumoasei Grațiela Duban.

Soția actorului Andrei Duban a fost invitata de seamă a lui Cătălin Măruță, iar cei doi au rememorat o întâmplare de vara trecută, ai căror protagoniști au fost chiar blondina și finul Deliei.

Fosta concurentă de la Survivor România a povestit cum și-a petrecut vara anului 2020 alături de Gabriel Cotabiță, declarație care ar face invidioase multe femei din România. Binențeles, Grațiela Duban și faimosul cântăreț au specificat că s-au întâlnit pe litoral, acolo unde solistul susținea un concert pe plajă, în stațiunea Olimp.

Grațiela Duban: Vreau să vă spun că mi-am petrecut vara trecută alături de Gabi (n.r. – Cotabiță)!

Cătălin Măruță: Opaaa! Cum așa?!

Gabriel Cotabiță: Da, dar nu împreună, ci chiar alături!

Grațiela Duban: Și sunt o mare fană a melodiilor lui Gabi Cotabiță. Da, el cânta pe o scenă, în stațiunea Olimp.

Andrei Duban, despre gesturile tandre dintre soția ei Grațiela și colegii de la Survivor România sezonul 1

Andrei și Grațiela Duban formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizul românesc. Deși au circulat zvonuri conform cărora cei doi ar fi avut probleme în căsnicie, din cauza apropierii blondinei de colegii ei de la Survivor România sezonul 1, actorul i-a luat apărarea partenerei sale:

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este.

Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…)

Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, spunea Andrei Duban când soția lui era la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI