Gabi Cristea și Tavi Clonda rup tăcerea despre oferta America Express de la Antena 1 (exclusiv)

de: Ionuț Vieru
27 05. 2022

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost invitați să participe ca și echipă la una dintre cele mai grele emisiuni TV din România, America Express. Cu toate acestea, cei doi au refuzat, însă de ce?

De ce au refuzat Gabi Cristea și Tavi Clonda să participe la „Asia Express”

Nou sezon „Asia Express” se va desfășura de data aceasta în America, iar Gabi Cristea și Tavi Clonda au fost printre primii contactați pentru a participa la show. Din păcate pentru fani, cei doi au refuzat din prima, fără a afla măcar ce onorariu ar primi.

Cuplul celebru a refuzat invitația deoarece au două fetițe frumoase, care nu au fost lăsate singure pentru mult timp. Acestea au stat în grija bunicii de la Brașov, însă pentru puțin timp.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au lăsat fetițele singure o singură dată, când au fost plecați în Poiana Brașov.

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a completat artistul.

De ce a ajuns Gabriela Cristea la spital

Prezentatoarea TV a ajuns la spital, recent, după ce a făcut o criză de rinichi. Din fericire, acum starea ei de sănătate este mai bună, însă a fost nevoită să urmeze un tratament intens. Potrivit soțului ei, risca să intervină mai multe complicații.

„Este o poveste ce datează de vreo două săptămâni. Gabi a avut nevoie de un tratament intensiv la un rinichi, timp de două săptămâni. A trebuit să meargă cinci zile la spital, apoi a urmat tratamentul acasă. Acum se simte bine”, a completat Tavi Clonda.

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit șapte ani de căsnicie. Acum, cei doi soți sunt fericiți alături de cele două fetițe și lucrează la piscina pe care o au în curte.