Gabi Bădălău și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Bianca Drăgușanu a avut o apariție spectaculoasă

de: Daoud Andra
03 10. 2024

Gabi Bădălău a împlinit 37 de ani și nu a lăsat ziua să treacă fără să o marcheze corespunzător. Afaceristul a organizat o petrecere la înălțime, și la propriu, și la figurat, iar iubita lui, Bianca Drăgușanu, nu putea lipsi. Cum s-a îmbrăcat vedeta, la ziua iubitului ei.

Cum a apărut Bianca la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a organizat o petrecere într-o locație exclusivistă din București, cu ocazia zilei de naștere. Iubitul Biancăi și-a invitat prietenii să petreacă împreună într-un local aflat la înălțime, iar ulterior au apărut imagini de la petrecere pe rețelele de socializare.

Momentul dulce al serii a fost reprezentat de două torturi, dintre care un așa-numit tort Dubai, inspirat de la celebra ciocolată cu umplutură de fistic. Desertul a fost decorat în alb și negru, aceasta fiind și tematica petrecerii. Bianca Drăgușanu a respectat întocmai dress code-ul și și-a făcut apariția la petrecere îmbrăcată într-o rochie-sacou de culoare neagră, extrem de scurtă.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cizme peste genunchi, cu toc, alb cu negru. Nici sărbătoritul nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum negru și cămașă albă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, la petrecerea afaceristului

Bianca și-a acuzat iubitul de infidelitate

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproximativ patru ani, timp în care relația lor a trecut prin numeroase provocări. Nu a fost totul roz mereu, iar cei doi au avut și momente în care au stat separați. Principalul motiv al despărțirilor a fost presupusa infidelitate a bărbatului. Vedeta a vorbit, în câteva ocazii, despre acest subiect și chiar și-a acuzat iubitul că ar fi încercat să o cucerească pe o cunoștință de-a ei.

”După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independetă. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos și a acuzat-o pe Bianca, la rândul lui, de infidelitate. În ciuda acestor conflicte, cei doi formează în continuare un cuplu și au trecut peste neînțelegeri.