Gabi Bădălău a spart banca pentru o vacanță cu Daniela Crudu. Câți bani a plătit

de: Stan Nicu
18 08. 2020

Gabi Bădălău, după ce a rămas un om liber, obișnuiește să iasă în oraș sau să petreacă timpul în vacanțe luxoase, cheltuind sume mari de bani. O astfel de vacanță a avut alături de Daniela Crudu, pentru care bărbatul a cheltuit o sumă consistentă.

Gabi Bădălău a golit conturile pentru o vacanță cu Daniela Crudu. Câți bani a plătit

Gabi Bădălău, de când este un bărbat singur, își trăiește viața așa cum îi place. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu iese numai în compania unor femei frumoase, pe care nu ezită să le răsfețe. De curând, bărbatul a petrecut o vacanță de vis alături de Daniela Crudu, undeva în afara României.

Astfel, cei doi amorezi ar fi cheltuit pe o singură noapte de cazare aproximativ 1000 de euro. În plus, potrivit unor informații, Gabi Bădălău a trecut la fapte și mai mari. Acesta a închiriat un yacht doar pentru el și Cruduța. Cei doi s-au relaxat printre valuri în schimbul sumei de 4000 de euro pe zi.

Gabi Bădălău s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a cheltuit peste 10000 de euro cu Cruduța

Astfel, după un scurt calcul, banii cheltuiți în vacanța de câteva zile ajung la suma astronomică de 10.000 de euro. În plus, Daniela Crudu pare să fie în grațiile lui Gabi Bădălău, pentru că, de vreme, aceasta chiar să locuiască în vila de lux a bărbatului.

Divorțul de Claudia Pătrășcanu l-a relansat pe Gabi Bădălău printre femeile singure și celebre din țara noastră. Astfel, bărbatul șarmant și cu un portofel generos ar fi urmărit de mai multe femei mondene. Printre cele care încearcă să îl cucerească pe Gabi  Bădălău și Bunesa.

Gabi Bădălău se iubește și cu Buneasa

Aceasta obișnuiește să posteze imagini în mediul online cu buchete uriașe de trandafiri, pe care cel mai probabil le primește de la Gabi Bădălău. Astfel, tânărul Gabi Bădălău jonglează între cele două femei mondene.

De asemenea, Gabi Bădălău nu ezită să le ofere acestora cadouri scumpe și să le răsfețe în vacanțe luxoase. Cu toate astea, cea mai avantajată pare să fie Daniela Crudu, întrucât petrece mai mult timp cu acesta.