Gabi Bădălău a rupt tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Adevărul despre cele două vedete EXCLUSIV

Gabi Bădălău a rupt tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Adevărul despre cele două vedete EXCLUSIV
Gabi Badalau a rupt tacerea despre relatia cu Bianca Dragusanu

Gabi Bădălău, prima declarație despre Bianca Drăgușanu. „Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că suntem împreună”. Gabi Bădălău nu o mai scapă din ochi pe Bianca Drăgușanu, acesta mergând după ea în cursul serii de ieri, la o petrecere a unei prietene, la care erau invitate numai fete.

Gestul făcut de Bădălău pentru Bianca

Idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își are originile la începutul acestui an, când cei doi au început să se afișeze împreună. Niciunul însă nu a recunoscut, oficial, relația, deși era cât se poate de evident că formează un cuplu. A urmat o dragoste cu năbădăi, cu certuri, dar și cu dulci împăcări, motivul principal al scurtelor despărțiri constituindu-l gelozia ambilor.

În timp ce nu puțini s-au grăbit în ultima vreme să afirme că ei nu ar mai fi împreună, Gabi Bădălău aruncă bomba și recunoaște, în premieră pentru playtech.ro, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite vedete autohtone.

„Toată lumea știe că suntem împreună!”, ne-a spus acesta.

Cât despre despărțirile de până acum, tot acesta mărturisește:

„Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine. Și aseară am fost împreună”, a adăugat Bădălău, referinduse la petrecerea la care s-a dus după Bianca, aflată la ziua unei prietene la care fuseseră invitate numai fete.

Ramona Gabor, fosta iubită a lui Gabi Bădălău, i-a ajutat să fie împreună

Ce rol are însă Ramona Gabor în toată această poveste? Ei bine, pe lângă faptul că aceasta a avut o relație de cinci ani de zile cu Gabi Bădălău, sora Monicăi este prietenă foarte bună cu Bianca Drăgușanu. Iar Bianca se afla la Ramona, în Dubai, când actualul său iubit a venit pe tărâmuri străine, să o cucerească.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de anul nou.

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, ne-a povestit o prietenă comună de-a celor două vedete.

A dus-o tot în Dubai după ultima despărțire

Gabi și Bianca s-au împăcat în urmă cu câteva săptămâni, după ce s-au întâlnit, întâmplător, într-un club din capitală, acolo unde Bădălău se afla în compania Elenei Băsescu. Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.

„Bianca a plecat, iar Bădălău a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună”, ne-a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Dar chiar și așa, blondina nu s-a lăsat convinsă, cu una cu două, pentru a-și desface iar brațele pentru cel alături de care începuse acest an, cât se poate de fericită. Surpriză însă, a doua zi, dis-de-dimineață, Bianca Drăgușanuși Gabi Bădălău se aflau într-o cursă spre Dubai, camuflați, pentru a nu fi chiar așa ușor de recunoscut.

Fosta soție nu crede în relația lor

Claudia Pătrășcanu a declarat, recent, pentru playtech.ro că tatăl copiiilor săi nu are nicio viitoare aleasă, făcând aluzie, subtil la tot ce a apărut despre o posibilă căsătorie a acestuia cu Bianca Drăgușanu.

„Un bărbat care își dorește cu orice preț sa scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fi fericit cu viitoarea aleasă. Vă spun eu: nu există nicio viitoare aleasă și nu va exista.

Cât despre procesul nostru este simplu… Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul.

Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional. Păcat! Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc”, a adăugat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI