Gabi Bădălău a primit vestea în miez de noapte. Ce au stabilit polițiștii, decizia este definitivă

Gabi Bădălău a primit vestea în miez de noapte. Ce au stabilit polițiștii, decizia este definitivă
Gabi Băđălău a primit decizia magistraților

Gabi Bădălău a primit vestea din partea magistraților, după ce fosta soție îi aducea acuzații grave, cerând instanței să-i interzică acestuia să-și viziteze copiii.

Gabi Bădălău a primit decizia magistraților

Magistrații au hotărât cu privire la cererea depusă de Claudia Patrășcanu de a-i interzice fostului partener să-și vadă copiii, motivând că acesta consumă substanțe interzise. Artista susținea că băieții ei nu ar fi în siguranță alături de tatăl lor.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Badălău este departe de a se fi încheiat. De aceasta dată lupta a fost câștigată de afacerist. Conform judecătorilor, cererea Claudiei Patrășcanu ar fi fost nefondată, așadar fostul ei partener nu avea de ce să facă testul antidrog, potrivit deciziei magistraților.

Documentul eliberat de autorităti a fost prezentat în cadrul emisiunii realizate de Dan Capatos, difuzată pe Antena Stars. Conform actului „se respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect asigurare de dovezi privind reclamanta Bădălău Claudia Mariana”, se arată în document.

Conform deciziei rezultatul testului făcut de Gabi Bădălău nu mai are nicio relevanță, deoarece magistrații au considerat că cererea artistei ar fi nefondată. Decizia a fost făcută publică chiar de omul de afaceri, Gabi Bădălău, însă, nu este definitivă. Bruneta poate face apel în termen de cinci zile de la emiterea acesteia.

Gabi Bădălău susține ca este dispus să facă încă un test cu toate că nu se impune prin lege acest lucru. Însă, bărbatul vrea să demosntreze mamei copiilor lui că este în măsură să-și poată lua băieții în vacanță cu el. Pentru asta, însă, are nevoie de o procură speciala de la Claudia Pătrășcanu.

Cei doi se lupta pentru custodia copiilor

Afaceristul urmează să-și petreacă weekendul ce urmeaza să înceapă alături de băieții lui. El susține ca speră ca fosta lui parteneră să nu-l impiedice în vreun fel să se vadă cu micuții lui.

În urmă cu ceva vreme, când unul dintre fiii celor doi a fost aniversat, cuplul s-a reunist. Atunci Claudia a declarat ca ea l-a iertat pe fostul ei partener și își dorește cu acesta o relație amicală de dragul copiilor. Însă, după cum susținea ea, nu se pune problema de o împăcare între ei.

”Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cu toate acestea, se pare că securea războiului dintre cei doi nu a fost îngropată. Între timp Gabi Bădălău a avut o relație de scurtă durată cu Bianca Drăgușanu, motiv care a dus la un nou conflict între Claudia și blondină de această dată. Cele două și-au aruncat cuvinte grele prin intermediul presei și al mediului online.

Claudia o acuza pe Bianca de faptul că a folosit un limbaj neadecvat de față cu fiii ei. De aici disputele au luat amploare, iar cele doua vedete și-au adresat reciproc acuze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI