Fursecurile care nu îngrașă deloc. Rețeta e simplă, dar gustările ies la fel de delicioase
Cu siguranță și tu adori dulciurile cu puține calorii! Există unele deserturi pe care le poți mânca, în ciuda faptului că ești la dietă. Nu ai nevoie nici de zahăr, nici de unt pentru a le prepara. Și ca bonus, sunt gata în maximum 20 de minute. Consultă în rândurile de mai jos o rețetă de fursecuri care nu îngrașă deloc.
Fursecurile, negresele și prăjiturile la cană se numără printre cele mai ușoare deserturi pe care le poți prepara acasă, când ai poftă de dulce. Bineînțeles, ele pot prezenta o cantitate ridicată de calorii, în funcție de ingredientele pe care le folosești. Totuși, pot fi preparate foarte simplu și ușor în moduri în care să nu te confrunți, ulterior, cu kilograme în plus.
Dacă și tu ești o persoană pofticioasă, sigur îți este greu să stai câteva zile la rând fără să mănânci și ceva dulce. În fiecare zi, organismul cere câte ceva. În loc să optezi pentru variante de deserturi care ți-ar da programul alimentar peste cap, încearcă să faci decizii mai inteligente.
Dacă arunci o privire peste rândurile de mai jos, vei putea afla cum să prepari fursecuri care nu îngrașă deloc. Ai nevoie de doar trei ingrediente: două albușuri, două banane coapte și câteva sute de grame de fulgi de cocos, în funcție de preferințe. Sunt biscuiți pe care îi ai gata în doar câteva minute.
Rețetă de fursecuri care nu îngrașă deloc
Ingrediente:
- 2 albușuri
- 2 banane coapte foarte bine
- câteva sute de grame de fulgi de cocos.
Mod de preparare:
- Se bat albușurile cu mixerul până se formează o spumă consistentă și densă.
- Se pasează bananele coapte foarte bine.
- Se adaugă în bolul de banane albușurile bătute spumă.
- Se amestecă foarte bine compoziția, până la omogenizare.
- Se adaugă câteva sute de grame de fulgi de cocos, în funcție de preferințe.
- Se tapetează o tavă cu hârtie de copt sau cu puțin ulei sau unt, peste care se presară ușor o cantitate mică de făină.
- Se pune pe hârtia de copt, cu ajutorul unei linguri, compoziția pentru fursecuri.
- Se așază compoziția cu ajutorul lingurii în cantitate mică, în așa fel încât să ia forma unui fursec.
- Se dă tava cu fursecuri la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Când compoziția se rumenește, se poate scoate de la cuptor. Pentru a te asigura că biscuiții s-au copt suficient, introdu vârful de la o scobitoare în compoziție. Dacă pe betișor rămân urme de compoziție, fursecurile mai trebuie lăsate la copt.
Citește și: Cea mai rapidă rețetă de fursecuri cu mac și lămâie. Ingredientul secret le face delicioase
Biscuiții se pot servi în diverse feluri, în funcție de preferințele fiecărei gospodine. Pot fi mâncați simplu sau alături de un ceai sau cafea. Nu va trebui să îți faci nicio grijă cu privire la kilogramele în plus. Nici nu se va simți că te-ai înfruptat din ceva dulce!