Fulgy șochează cu o nouă declarație după ce l-ar fi bătut pe Ioniță: ”Sunt fiul lui Johnny Depp”

de: Anca Lupescu
07 07. 2021

Problemele lui Fulgy par să nu se mai termine. Băiatul a izbucnit un adevărat scandal în showbiz din cauza comportamentului său irațional, dar și pentru că a amenințat mai multe vedete de la noi.

Fulgy șochează cu o nouă declarație după ce l-ar fi bătut pe Ioniță

În ultimul scandal pe care l-a provocat, Fulgy și-a acuzat părinții că îl bruschează și i-a numit pe Viorica și Ioniță de la Clejani „psihopați”.

Acum, Fulgy continuă seria declarațiilor halucinante și spune că nu este adevărată informația conform căreia tatăl lui ar fi sunat la Poliție pentru că ar fi fost agresat de mezinul familiei.

Ce a spus Poliția despre plângerea lui Ioniță

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției. 

Fulgy neagă că și-ar fi agresat tatăl

Acesta a recunoscut, totuși, că s-a certat, însă a spus că nu se pune problema să dea în tatăl lui, cel pe care l-a numit în mod peiorativ „lăutar”.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (…)

Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos despre Ioniță de la Clejani.

Fulgy:„Sunt fiul lui Johnny Depp”

El a continuat seria „dezvăluirilor” și a spus că este fiul celebrului actor Johnny Depp. În plus, a mai spus Fulgy, nu a lovit și nu a bătut pe nimeni în viața lui.

„Sunt fiul lui Johnny Depp și joc roluri prea bine, că dacă stai să te gândești nu am lovit pe nimeni. Eu n-am lovit pe nimeni, am lovit pe cineva? Pe cine am bătut eu vreodată în viața mea?”, a mai spus Fulgy de la Clejani.

În continuare, după ce a povestit că a stat internat la o clinică de dezintoxicare din străinătate, acum fiul Clejanilor spune că nu a mai fost în spitale și că viața lui e una complet normală.

„Eu emoțional sunt bine, la spitale n-am mai fost, eu mă ocup de mine, fac vlogguri, o să-ți spun toate activitățile mele de băiat sănătos la cap. Vreau să veniți în fiecare zi, vă dau câte 1 milion de euro doar ca să veniți să beți o cafea cu mine”, a mai adugat fiul Clejanilor.