Fulgy este arestat. Câte zile va sta după gratii. Ioniță de la Clejani a făcut marele anunț

Fulgy este arestat. Câte zile va sta după gratii. Ioniță de la Clejani a făcut marele anunț
Fulgy este arestat. Câte zile va sta după gratii. Ioniță de la Clejani a făcut marele anunț

Ioniță de la Clejani a dezvăluit ce se întâmplă cu Fulgy în aceste momente. El a făcut mai multe mărturisiri despre starea fiului său.

Fulgy este la închisoare. Câte zile va sta după gratii

După ce Fulgy a avut o cădere nervoasă și a început să amenințe în stânga și în dreapta, Ioniță de la Clejani a negat că el ar fi fost cel care l-a denunțat pe tânăr. Asta cu toate că Poliția a dat un comunicat în care anunța că Fulgy a fost ridicat de la domiciliu în urma unei plângeri făcute chiar de tatăl său.

Ioniță de la Clejani a dezvăluit că fiul lui se află în arest pentru 29 de zile, după ce acesta a stat la Spitalul Obregia, pentru îngrijiri privind starea lui.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP.

Și Viorica de la Clejani a făcut dezvăluiri despre faptul că fiul ei consuma droguri. Ea declarat că ajunsese să le controleze pe toate prietenele lui Fulgy de substanțe.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spusartista.

Viorica de la Clejani: „Ce să fac, să îl omor?”

În plus, Ioniță de la Clejani a mai vorbit despre faptul că tot ce se întâmplă în familia lui nu este nicidecum o strategie de marketing.

„Este foarte delicată situația. Majoritatea emisiunilor din România nu promovează artiștii decât cu un scandal. Fulgy urmărea cariera al unor artiști internaționali. (…)

Eu nu am fost de acord cu această strategie, noi suntem în România, sunt niște lucruri pe care nu trebuie să le faci. (…) Cum dracului controlăm situația când cele mai importante sunt like-urile?

Am spus de el că este un copil super talentat, dar este și foarte sensibil. Din punctul meu de vedere el nu a știut să își gestioneze emoțiile. El a început să răspundă celor ce vorbeau rău.”, a spus Ioniță de la Clejani.

Pe de cealaltă parte, Viorica spune că și-a făcut datoria față de copilul ei și spune că în momentul în care va întâlni o fată de care să se îndrăgostească, Fulgy își va reeveni.

În plus, ea a spus că este alături de copilul ei și că ar vrea să îl vadă la casa lui, însurat.

„Vreau să se însoare, să facă copii și să îl văd la casa lui. S-a făcut mare. Ce să facem, să îi dăm cu toporul în cap, să îi omorâm?”, a spus Viorica. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI