Fulgy continuă scandalul cu Ramona de la Clejani, sora lui vitregă: ”Am amenințat-o”

de: Anca Lupescu
03 07. 2021

Scandalul în care este implicat Fulgy continuă, după ce băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a început să amenințe mai multe persoane cunoscute.

Fulgy continuă scandalul cu Ramona de la Clejani, sora lui vitregă

Printre acestea s-a numărat și sora lui vitregă, Ramona de la Clejani. Fulgy și-a amenințat sora vitregă, iar acum a făcut dezvăluiri despre gestul pe care l-a făcut.

El a izbucnit în lacrimi, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars, declarând că are de gând să le facă rău celor care îi strică imaginea familiei sale.

Ramona de la Clejani a povestit că se teme pentru viața ei, după ce a fost amenințată cu moarte de către Fulgy.

Fulgy a avut o reacție nervoasă și a amenințat-o din nou pe sora lui vitregă și pe oricine îndrăznește să mai păteze imaginea familiei lui.

”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher…

Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy la Acces Direct.

Fulgy vrea să o plătească pe Ramona să recunoască faptul că nu e fiica lui Ioniță de la Clejani

Băiatul Clejanilor vrea ca Ramona să recunoască faptul că tatăl ei nu este Ioniță, iar în schimbul acestei declarații, băiatul i-a promis o casă și o situație financiară stabilă, dacă va încheia acest subiect în presă.

În plus, Fulgy vrea ca Ramona să recunoască faptul că s-a folosit de imaginea lui Ioniță de la Clejani ca să obțină cântări și atenția presei.

”Eu promit să nu se mai repete să mai intre cineva peste dvs. în tablou, această individă dacă recunoasște că s-a folosit de imaginea tatălui meu, să recunoască și îi cumpăr eu casă la copiii ei, mă jur că mă țin de cuvânt, vă rog frumos nu-mi mai afectați situația părinților mei, le-am distrus ani din viață, nu vreau să mai fie nefericiți”, a mai spus el în direct.

Ramona de la Clejani se teme pentru copiii ei

„Eu niciodată nu am vrut sa ma implic si am stat departe de această problemă a lor. Tocmai recent am fost contactată. Și chiar vreau sa zic aici sa nu ma mai contacteze. Chiar băiatul tatălui meu m-a contactat. Nu vreau să le pronunț nici numele. Eu am evoluat datorită talentului meu.

L-a deranjat probabil că eu îi stric imaginea. Dar nu sunt eu de vină. Nici eu nu vreau să apărem unul lângă celălalt. Eu aș vrea ca familia lui să ia măsuri de precauție. Am fost contactată de el: „sună-mă”. Vine și-mi spune că-mi violează copiii. Mi-e teamă.”, a povestit Ramona într-o emisiune Tv.