Fulgy a agresat un jurnalist. Momentul în care băiatul Clejanilor îl atacă: ‘Îmi tremură mâinile’

de: Ana Chivu
10 07. 2021

Celebrul moștenitor al artiștilor de la Clejani nu contenește să șocheze pe toată lumea. Cunoscutul tânăr a agresat acum un jurnalist. Imaginile sunt halucinante, iar fanii sunt surprinși pe zi ce trece de comportamentul acestuia.

Scandalul continuă: Fulgy a agresat un jurnalist

Scandalul Clejanilor continuă! Fulgy șochează din nou după ce a agresat un jurnalist în plină stradă. Cunoscutul cântăreț se propierea unei secții de Poliție, venit să facă o plângere. Concret, solistul a chemat oamenii legii noaptea trecută pentru a-și acuza părinții că l-au sechestrat și șantajat, iar dimineață la prima oră a fost prezent la secție pentru a depune plângere împotriva lui Ioniță Manole.

Tensiunile au ajuns la cote maxime, iar tânărul controversat s-a enervat extrem de tare pe echipa de jurnaliști de la România TV care se aflau la fața locului. Fulgy a lovit un reporter în încercarea de a-i lua camera de filmat din mână, ulterior l-a amenințat: „Îmi tremură mâinile. Să ai grijă data viitoare”, i-a transmis Fulgy jurnalistului.

În scandal a intervenit și tatăl tânărului care i-a înapoiat reporterului telefonul sustras de Fulgy. Cel din urmă a fost amendat cu 2.000 de lei după ce a chemat autoritățile în noaptea trecută. „Dragii mei am 23 de ani am chemat poliția pentru ca sunt sechestrat si șantajat.

La vârsta mea, vreau sa am o viața liberă, am dreptul la viata, nu ma droghez, nu beau, nu minte acum e corecta viața”, le-a spus Fulgy urmăritorilor săi pe retelele de socializare înainte de sosirea poliţiştilor. Fanii nu mai înțeleg încotro merg lucrurile pentru că afirmațiile tânărului sunt contradictorii. Cu toate astea,  băiatul nu renunță la a se afișa în mediul online, dar și pe TV.

A fost reclamat la Poliție de sora vitregă

Problemele nu se opresc aici, pentru că tot acesta este în atenția oamenilor legii după ce a fost reclamat la Poliție de sora sa vitregă. Ramona de la Clejani a obținut un ordin de protecție pentru câteva zile în urma amenințărilor grele primite pe rețelele de socializare de la fratele său:

„A spus că o să mă omoare. Singura metodă a fost să merg la poliție, să cer ordin de protecție, să contactez avocatul, pentru că nu se poate așa ceva. Am nevoie de protecție în momentul de față. Mă așteptăm că mama lui Fulgy să aibă o atitudine mai înțeleaptă. Păi dacă băiatul tău vine și spune că îmi violează copiii, tu vrei să îmi spui că asta e balivernă?”
Ramona de la Clejani