Fuego, greu de recunoscut pe stradă. Cum a apărut Paul Surugiu în public, nu l-ai mai văzut aşa

de: Mariana Olteanu
19 10. 2023

Nu mai este un secret faptul că Fuego reușește să-și surprindă fanii cu ținutele sale. Artistul nu renunță la ținutele sale elegante nici în afara scenei. Recent, Paul Surgiu a postat o fotografie care le-a atras atenția internauțilot. Pentru ce ținută a optat artistul?

Fuego, de nerecunoscut pe stradă

Ca orice vedetă, Paul Surgiu este destul de activ în mediul online. Artistul își ține la curent mereu comunitatea. Recent, Fuego a postat o fotografie care le-a atras atenția urmăritorilor săi. Fotografia îl surprinde pe artist în ceea ce pare a fi un magazin de artă. Și de această dată, artistul a optat pentru o ținută elegantă.

Paul Surgiu s-a simțit inspirat și a postat fotografia, alături de o descriere care le- a atras atenția internauților.Nu numai descrierea le-a atras atenția fanilor ci și ținuta. De regulă, artistul optează pentru ținute sobre. Însă, de această dată, Paul Surgiu a optat pentru o ținută vie și colorată.

Citește și: Femeia pe care Fuego a iubit-o și care urma să-i dăruiască un copil. Povestea tristă din viața cântărețului

Ce le-a transmis Fuego fanilor?

”Totul este relativ, iar relativitatea asta a lumii în care trăim, ne și lasă posibilitatea să ne vedem de suflet. Nu există ceva bătut în cuie, nu există învinși și nici învingători și nu există adevăruri care să fie absolute și să nu poată fi, mai devreme sau mai târziu, interpretate! Și uite așa, cum totul e relativ, nu ne rămâne decât să iubim, să trăim și să încercăm să fim cea mai bună variantă a noastră, într-o lume în care nu există perfecțiune și nici un grad superlativ pentru asta!

Când ne vom da seama că tocmai relativitatea construiește frumosul, vom începe abia atunci să trăim, cu regretul adânc că poate e prea târziu și poate ar fi trebuit să facem mult mai mult la timpul potrivit! Eu așa-mi duc existența – fără povara unei îndepliniri nemaivăzute a perfecțiunii! Și iată-mă-s bine, cu sufletul împăcat!”, a scris artistul pe pagina sa persoanală de Facebook.

Citește și: Dieta incredibilă pe care o ține Fuego la 46 de ani. La ce alimente a renunțat celebrul cântăreț

Adevărul despre ținutele de scenă ale artistului

De-a lungul timpului, artistul a reușit să atragă atenția prin ținutele sale. Când trebuie să urce pe scenă, Fuego optează mereu pentru o ținută elegantă. Prin intermediul acestui lucru, artistul a reușit să se facă remarcat. Într-un interviu, artistul a dezvăluit adevărul din spatele ținutelor de scenă.

“Da, îmi place să fiu elegant pe scenă, îmi place să știu că ceea ce port mă avantajează și se potrivește cu imaginea și repertoriul meu. Încerc pe cât se poate să am grijă de aparițiile mele și să fiu elegant. Hainele de spectacol sunt o investiție și au în permanență legătură cu ideea concertelor.

Am purtat tot felul de ținute și mi-a plăcut să experimentez din punctul acesta de vedere – de la diverse pelerine, până la haine cu lumini și broderii. De vreo patru ani sunt pe mâna doamnei Doina Levintza și a Elenei Stoica. Ele mi-au creat, în exclusivitate, mai multe ținute și a dat o cursivitate aparițiilor mele. Moda este despre cum te simți bine în ce porți, despre atitudine”, a explicat îndrăgitul artist pentru Libertatea.

Citește și: Femeia care i-a marcat destinul lui Fuego: ”Am iubit-o nespus și o iubesc în continuare!”