Fuego a dat lovitura! Ce a convins-o pe Maria Ciobanu să facă, la cei 85 de ani ai săi

Fuego a dat lovitura! Ce a convins-o pe Maria Ciobanu să facă, la cei 85 de ani ai săi
Maria Ciobanu, surpriză pentru fani. Fuego a convins-o să facă asta

Fanii lui Fuego sunt foarte încântați de vestea auzită recent. Celebrul cântăreț a convins-o pe Maria Ciobanu să facă ceva deosebit la cei 85 de ani ai săi. Urmează o surpriză deosebită pentru cei care o iubesc.

Maria Ciobanu, surpriză uriașă pentru fani: Fuego a convins-o!

Fuego le-a făcut o surpriză uriașă fanilor săi. Acesta a reușit să o convingă pe Maria Ciobanu să cânte live în cea de a doua gală a show-ului realizat chiar de el. Concret, spectacolul va putea fi urmărit de români de la orele 15:00, la TVR2, când vor avea parte de două exclusivități.

Actorul Dan Puric urmează să vină în platou pentru a povesti despre experiențele sale artistice, despre lucrul cu regizorii mari și despre dragostea lui de țară. Românii vor avea parte de momente unice când o vor asculta pe nimeni alta decât Maria Ciobanu la împlinirea a 60 de ani de carieră.

Aceasta se simte foarte bine, motiv pentru care va cânta live și va povesti mai apoi despre împliniri, viața din America și de succesul uriaș de care încă se bucură. Interpreta de muzică populară nu va cânta singură, ci în trio alături de Paul Surugiu și Ionuț Dolănescu.

Detalii despre eveniment

În aceeași ediție toți vor afla mai multe detalii despre unul din nepoții săi și alte povești de la Ionut și Doinița. Alături le va sta trupa Supermarket, baletul condus de Florin Mariș și Ansamblul ”Valea Prahovei”.

„Sunt tare fericit că am reușit să realizăm ediția din aceasta duminică! Doamna Maria Ciobanu este fenomenală. Dincolo de faptul că
ne va purta în lumea cântecului ei, cu cele mai frumoase șlagăre, dincolo de faptul că Ionuț Dolănescu ne va emoționa, ea va cânta live, fără probleme, impresionând cu acuratețea glasului ei.

Arată fenomenal, are o poftă de viață nebună, nu are regrete și ne va demonstra tuturor ce înseamnă un simbol românesc, de ieri până azi, în toate zonele țării! Emisiunea va fi una pe care-i păcat să o ratați!

Autenticitatea i-a fost mereu armă și a încercat să nu iasă din spiritul zonei pe care o reprezintă cu cinste și mândrie. Cântecele sale au ajuns pe buzele românilor, în întreaga țară și au adus emoție, liniște, tresăriri și bucurii nespuse.”

Avere

Un apropiat al artistei a făcut mai multe declarații despre cum va fi împărțită averea acesteia. Cu ce bunuri va rămâne Ionuț Dolănescu?

“Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.

Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a declarat un apropiat al artistei în exclusivitate pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI