Frumusețea ei e amintire! Cum a ajuns să arate actrița îndrăgită de o lume întreagă

Frumusețea ei e amintire! Cum a ajuns să arate actrița îndrăgită de o lume întreagă

Actrița Famke Janssen și-a câștigat notorietatea la mijlocul anilor `80, ca model și actriță. În prezent, este total schimbată, iar frumusețea ei a rămas doar o amintire. Acum, Famke este mai cunoscută pentru multitudinea intervențiilor chirurgicale pe care le-a suferit, decât pentru rolurile sale în filme.

Actrița Famke Janssen, renumită pentru operațiile estetice

Recent, actrița în vârstă de 55 ani, a fost surprinsă alături de prietenul ei în parcul Washington Square din New York. Cu toate că și-a păstrat silueta zveltă, Janssen a dobândit o față distorisonată după ce obrajii i-au fost lucrați în mod excesiv.

La vârsta de 20 de ani, Famke s-a mutat din Țările de jos în America pentru a lucra ca model și a devenit imaginea unor firme renumite, conform Yves Saint Laurent, Giorgio Armani și Chanel. Frumusețea ei a fost comparată chiar cu cea a legendarei vedete de film Hedy Lamarr. Fiind dornică de celebritate, aceasta a decis să-și părăsească slujba de model la începutul anilor 90 pentru a urma o carieră în actorie. A obținut cu rapiditate un rol filmul James Bond ”GoldenBye”. În acel film, Pierce Brosnan îl întruchipa pe agentul 007, iar ea pe femeia fatală Xenia Onantopp. De asemenea, Famke a mai apărut și în filmul ”Taken” alături de Liam Neeson și în seria X-men.

Nu poate să zâmbească din cauza operațiilor estetice

În decursul anilor, actrița și-a distrus frumusețea naturală, iar acum provoacă milă în loc de admirație. Astfel, Famke și-a pompat excesiv obrajii, iar pe chipul ei nu descoperi nici un rid, iar asta din cauza prea multor injecții cu Botox. Acum, Famke Jannsen nu poate nici să zâmbească, nici să se încrunte. De altfel, este și greu să manifești orice fel de emoție cu piele atât de strânsă. În anul 2000, actrița Famke Janssen a divorțat de soțul ei, pe nume Kip Williams, după cinci ani de căsătorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI