Fructul de 3 lei care te ajută să slăbești. Un kilogram costă doar 8 lei

Fructul de 3 lei care te ajută să slăbești. Un kilogram costă doar 8 lei
Fructul de 3 lei care te ajută să slăbești

Cine ar fi crezut că un fruct ce costă doar trei lei ar putea fi, de fapt, arma secretă în lupta cu kilogramele în plus? Nu vorbim despre mere sau portocale, însă nici de vreo specie exotică. Îl vei găsi pe rafturile magazinelor în aproape orice perioadă a anului. Dacă vrei să slăbești sau doar să adaugi un produs sănătos în dieta ta de zi cu zi, nu ar trebui să îți lipsească de pe lista de cumpărături.

Un fruct ce costă doar trei lei te poate ajuta să slăbești

Cu toții ne-am confruntat, cel puțin o dată în viață, cu momentul în care ne urcăm pe cântar și ne dăm seama că este momentul să facem câteva schimbări în ceea ce privește alimentația. Dietele drastice nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție când vrem să slăbim.

Este important să știm care sunt, de fapt, alimentele ce ne ajută să dăm jos kilogramele nedorite. Un coș de cumpărături plin cu produse sănătoase, potrivite pentru nevoile organismului nostru și un stil de viață sănătos, din care să nu lipsească un program regulat de somn și sportul, sunt „ingredientele” ce ne vor ajuta să ajungem la greutatea dorită.

Concluziile surprinzătoare ale unui studiu realizat de o echipă de cercetători din SUA

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Clinica Scripps din San Diego, Statele Unite ale Americii, un fruct ce costă doar trei lei ne poate ajuta să slăbim. Este vorba despre banalul grepfrut, pe care îl găsim aproape în orice perioadă a anului în supermarketurile din toată țara.

Acesta a fost subiectul unui studiu ce a avut concluzii interesante. Potrivit oamenilor de știință, participanții care au mâncat câte o jumătate de grepfrut înainte de fiecare masă au slăbit, în medie, în jur de trei kilograme și jumătate pe parcursul a trei luni.

Atenție! Acest fruct – și nici sucul de grepfrut – nu ar trebui consumat în perioadele în care luați anumite medicamente. Înainte de a-l include în dieta zilnică, verificați cu atenție lista de contraindicații a medicamentelor pe care le folosiți sau, cel mai bine, întrebați-vă medicul sau farmacistul dacă este potrivit.

Urmăriți Playtech.ro și pe