Fructul care îți curăță parchetul din toată casa. Secretul știut de puțini români, cum trebuie procedat

Fructul care îți curăță parchetul din toată casa. Secretul știut de puțini români, cum trebuie procedat
Fructul care îți curăță parchetul din toată casa

Când vorbim de curățenia casei, mulți oameni sunt de părere că niște rezultate bune se pot obține numai cu ajutorul produselor chimice. Însă realitatea este că și natura îți poate veni în ajutor. Spre exemplu, știai că așa că există un fruct care te poate ajuta în acest sens? Iată despre ce fruct este vorba și cum se folosește mai exact.

Fructul care îți curăță parchetul din toată casa

Este vorba despre minunatul măr. Coaja acestui fruct poate fi un aliat excelent atunci când vine vorba de remedii alternative de sănătate si frumusețe, dar este timpul să știi cum să-l folosești pentru a-ți face casa să arate ca nouă.

De multe ori considerăm că fructele sunt utile doar pentru pulpa pe care o au, însă în realitate exteriorul său poate să ofere numeroase beneficii. Coaja de măr îți curăță podelele casei și le face să strălucească.

Cum se folosește coaja de mere la curățenia casei

Pentru rezultate imediate, curăță podelele cu un remediu de casă făcut din coajă de măr. Tot ce trebuie să faci este să pui coaja mărului la foc mic și să lăși să fiarbă. Lasă amestecul la odihnit și asteaptă.

Șterge ca de obicei și apoi folosește apa rezultată pentru a curăța podeaua. Vei observa cum acele pete dispar imediat, mai ales ca aceasta coaja de măr are o putere de degresare, care distruge cele mai dificile pete.

Alte trucuri pentru curățarea casei

Dacă vrei să cureți bucătăria, mai exact elementele din ea, precum aragaz, frigider sau cuptor cu microunde, fabricate din oțel ioxidabil, trebuie să știi că nu ai voie să utilizezi niciodată clor, deoarece acesta poate deteriora și decolora dispozitivele fabricate din acest material.
În plus, produsele dure, pulberile de curățat le pot zgâria și nu vrei asta.

Cum cureți oțelul inoxidabil fără a lăsa zgârieturi sau rugină

Ai nevoie:

O cârpă din microfibră
Apă
Săpun cu pH neutru
oțet alb
Ulei de masline

Cum se procedează:

Fă un amestec de apă cu puțin săpun. Umezește cârpa în acest amestec și șterge suprafața. Clătește bine cârpa și șterge soluția de apă și săpun. Lasă să se usuce puțin. Amestecă apoi puțin oțet alb și apă în părți egale.

Umezește cârpa cu această soluție pentru a îndepărta petele de grăsime care nu au dispărut, apoi, cu o cârpă uscată din microfibră, ia câteva picături de ulei de măsline pentru a da strălucire suprafeței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI