Frica cea mai mare a Oanei Roman. A recunoscut tot, la TV

Frica cea mai mare a Oanei Roman. A recunoscut tot, la TV
Care este cea mai mare frică a Oanei Roman?

Oana Roman a recunoscut care este frica sa cea mai mare. De ce se teme cunoscuta fostă prezentatoare de televiziune? Vedeta a venit cu detalii pentru fanii care nu știau acest lucruri despre ea.

Care este cea mai mare frică a Oanei Roman?

Oana Roman a început să își surprindă fanii cu mărturii din viața sa. Dacă înainte nu era atât de deschisă față de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și pe TV, iată că de acum lucrurile s-au schimbat.

Vedeta este din ce în ce mai transparentă și vine cu mărturii din viața sa personală. Fiica lui Petre Roman a învățat o lecție de la mama sa și nu se abate de la regulă în nicio situație.

Problemele din tinerețe ale celei care i-a dat viață au făcut-o pe prezentatoare să trăiască cu teamă să nu moștenească problema de sănătate cu care s-a confruntat toată viața. Detaliile neștiute au venit în prim-plan în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipiti” de la Antena Stars.

„Acest lucru poate fi ceva genetic. Evit să fac asta”

Cea din urmă a trecut cu privirea câteva fotografii de familie în care erau părinții și bunicii, iar mai apoi a dat peste o imagine mai veche de-a mamei, care a ajuns în urmă cu puțin timp pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate. Femeia a povestit ulterior că i-a explicat fiicei sale că bunica a dezvoltat un melanom din cauza faptului că a stat prea mult la soare.

”I-am povestit Isei, după ce a văzut o poză cu mama la plajă, că mama mea stătea foarte mult la plajă și din acest motiv a dezvoltat un melanom. A reușit să scape de acel melanom printr-o minune, pentru că melanomul este o formă de cancer de piele foarte agresivă și din acest motiv eu evit să stau la soare.

Acest lucru poate fi ceva genetic și nici nu-mi place să stau la soare și evit asta din aceste două motive”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii în care sunt prezente Sânziana Buruiană, Cristina Șișcanu și Elena Ionescu.

 ”Izabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI