Frații Dedeman dau o nouă lovitură în România! Super afacerea în care investesc

Frații Dedeman dau o nouă lovitură în România! Super afacerea în care investesc
Frații Dedeman investesc într-o nouă afacere. Despre ce este vorba?

Frații Dedeman se bucură din nou de succes! Aceștia dau lovitura în România. În ce afacere incredibilă investesc acum cunoscuții afaceriști? Românii sunt surprinși de cele aflate recent.

Nou succes pentru frații Dedeman: investesc într-o nouă afacere

O companie deținută parțial de frații Pavăl și Dan Șucu preia integral o fabrică celebră de lacuri și vopsea. Aceasta este prezentă pe segmentul de piață cu prețuri scăzute și accesibile pentru toate buzunarele, dar și pentru zona premium.

ROCA Investments a anunțat recent semnarea contractului de vânzare-cumpărare pentru preluarea integrală a Sarcom, unul din cei mai mari producători de vopsea și lac din România.

ROCA își diversifică astfel portofoliul și asigură procesul de succesiune al unei companii antreprenoriale românești condusă de 30 de ani de fondatorii săi, frații Dedeman. Misiunea ROCA este de a amplifica potențialul și accelera creșterea companiilor și brand-urilor de la noi din țară pentru ca visul multor antreprenori să prindă viață. Rudi Vizental, CEO al companiei, vine cu mai multe detalii.

„Misiunea ROCA este de a amplifica potenţialul şi accelera creşterea companiilor şi brandurilor româneşti, pentru ca visul multor antreprenori români să devină realitate. Încă de la începutul acestui an am sesizat la nivel antreprenorial o nevoie reală.

Generaţia primilor antreprenori români de după 1989, care au construit branduri româneşti solide, cu o excelentă reputaţie, se apropie de vârsta pensionării. O mare parte dintre ei nu şi-au asigurat procesul de succesiune, iar în contextul actual un exit către un investitor strategic este foarte dificil.

Din acest motiv am adaptat produsul ROCA la o astfel de nevoie, pentru a conserva valoare şi a duce mai departe tradiţii în business. Ne responsabilizează această moştenire de a fi continuatorii unei astfel de generaţii de antreprenori,” a declarat Rudi Vizental, CEO ROCA Investments.

„Am încredere că își va atinge potențialul în următorii ani”

Sarcom se află pe locul 5 la nivel național în top producători capital românesc din domeniu. Unul din obiectivele avute în vedere de ROCA esta ca Sarcom să devină un brand reprezentativ pentru industria locală după ce tranzacția va fi finalizată.

Acest lucru va fi realizat prin facilitatea procesului de succesiune la nivelul conducerii, dar și prin constituirea unui Comitet Consultativ la nivel de companie.

„Am încredere că Sarcom îşi va atinge potenţialul în următorii ani, beneficiind de experienţa pe care oamenii din companie o au deja şi de entuziasmul şi viziunea celor de la ROCA.

Dacă nu aş fi fost convins de aceste direcţii pentru viitorul companiei, tranzacţia nu ar fi avut loc, nu aş fi făcut exitul. Cred însă că această tranzacţie reprezintă o filă de istorie pentru antreprenoriatul românesc şi mă bucur să contribui la această poveste,” A spus Marinică Potop, fondator Sarcom, conform adevărul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI