Fratele lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea. De ce ar fi plecat din țară, de fapt: ”Primarul din Făurei râde de el”

Fratele lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea. De ce ar fi plecat din țară, de fapt: ”Primarul din Făurei râde de el”
Fratele lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea.

Bănel Nicoliță a plecat din țară, însă nu este foarte clar motivul plecării sale. El ar fi fost nevoit să fugă din țară după ce şi-a pierdut toată averea şi s-a împrumutat la cămătari cu 100.000 de euro.

Fratele lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea. De ce ar fi plecat din țară, de fapt

Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel, a spus însă că se amuză de tot ce citește în ziarele din țară și că fostul internațional stelist este plecat din țară, undeva unde joacă fotbal și antrenează și o echipă de copii, fără a spune însă unde.

“Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

De asemenea, primarul orașului Făurei, Ionel Voinea, nu a negat faptul că Bănel Nicoliță a băgat bani la CS Făurei, dar consideră că suma vehiculată de presă este prea mare. Ion Voinea, primarul din Făurei pentru Telekom Sport, a râs când a fost întrebat de Bănel.

Cum a ”râs” primarul din Făurei de Bănel

”Nu mai pot să dorm de când am aflat că a plecat Bănel din ţară (ironic). Haideţi să lămurim această problemă. Noi am avut o colaborare, am fost parteneri cu el în acest proiect sportiv (n.r. – la CS Făurei, echipă de liga a 3-a). Ce probleme financiare are Bănel Nicoliţă, dacă le are, nu e treaba mea.

Eu vă pot spune doar că Primăria, prin Consiliul Local, a susţinut şi continuă să suţină echipa de fotbal. Suma pe care noi o dăm de la promovarea în divizia C, pe fiecare sezon, e de două miliarde de lei vechi. Noi suntem, practic, cei mai puternici susţinători, din punct de vedere financiar. Pentru că m-aţi întrebat de Bănel Nicoliţă, nu ştiu absolut nimic de ceea ce s-a scris în presă până acum.”, a spus acesta.

Și Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță a spus pentru Playsport.ro că Bănel a plecat din țară.

”Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic…

El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile…”, a spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță pentru Playsport.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI