Fratele Andreei Antonescu a slăbit 30 de kg în doar 3 luni. Cătălin Măruță, uluit să afle secretul succesului său

Fratele Andreei Antonescu a slăbit 30 de kg în doar 3 luni. Cătălin Măruță, uluit să afle secretul succesului său
Cum a slabit Razvan Antonescu

Andreea Antonescu a venit cu fratele ei, Răzvan Antonescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a spus cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar trei luni, fără a apela la vreo intervenție.

Fratele Andreei Antonescu a slăbit 30 de kg în doar 3 luni

Fratele Andreei Antonescu este de nerecunoscut. Diferența de vârstă dintre cei doi este de trei ani, Răzvam fiind mai mic decât celebra artistă. Acesta a spus că acum se află în cea mai bună versiunea a sa, renunțând la vicii și adoptând un stil de viață sănătos. Că arată bine acum a recunoscut și sora sa, Andreea Antonescu:

”Fratele meu arata foarte bine, nu stiu daca are iubita”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Răzvan Antonescu a povestit cum a reușit performanța de a slăbi, impresionându-l pe Cătălin Măruță cu determinarea de care a dat dovadă în ultimele luni. Deși în trecut și el activa în muzică, acesta a povestit că a renunțat la acest domeniu.

”Am renuntat la muzica, ma simt in cea mai buna perioada a vietii. Acum zece luni aveam cu 30 de kilograme in plus. Eram de stul de greu si cand am vazut ca am ajuns la o suta si un pic de kilograme, am zis ca e momentul sa fac ceva. După trei luni, fara operatie, am slabit 30 de kilograme.

E un paradox, stiu, eu am reusit prin sport, alimentatie si odihna. Sport dimineata si seara, alergare, dimineata si seara fara exceptie. Am fost atat de setat ca nu exista varianta sa nu merg sa alerg. Am renuntat la prajeli, mănânc mult mai light, făra paine, carbohidrati, fara alcool, m-am lăsat cum cinci ani și de fumat”, a mărturisit Răzvan Antonescu.

Andreea Antonescu va pleca în America

Cât despre Andreea Antonescu, aceasta are alte planuri. Ea vrea să plece în curând în America, acolo unde a locuit ani de zile alături de fiica ei, Sienna, și de soțul ei, Traian Spak. Cei doi nu mai sunt împreună însă au menținut o relație bună de dragul fiicei lor. În plus, deși cei doi sunt în divorț, ea nu exclude chiar și o împăcare.

„Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu.”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI