Fotograful care a așteptat 10 zile pentru a face această imagine perfectă

de: Năstase Mirabela
22 07. 2020

Fotografia cu animale sălbatice poate necesita adesea multă răbdare și mult noroc. Dar aceste două lucruri s-au reunit doar pentru fotograful Mithun H, care a surprins această remarcabilă fotografie a unui leopard, dar și pe pe o panteră, ca pe o„umbră”.

Cum arată imaginea perfectă

Mithun H a filmat în rezervația forestieră Kabini din Karnataka, India, ce este considerat unul dintre cele mai bune parcuri de animale sălbatice din țară.

„Saaya și Cleopatra sunt împreună încă de acum 4 ani și ori de câte ori sunt împreună este un spectacol”, scrie Mithun despre fotografia, pe care a intitulat-o Cuplul etern.

„De obicei, în cazul acestor perechi, masculul este cel care se ocupă și se deplasează cu femela urmându-l aproape în spate. Dar în acest cuplu, cu siguranță, Cleo a fost cel care a fost cea care a condus în timp ce Pantera a urmat-o. ”

Mithun și-a petrecut zile întregi încercând să surprindă fotografia perfectă a celor două animale înainte ca o căprioară să dea alarma și să determine cuplul să se uite în direcția lui în același timp.

Mithun este specializat în urmărirea felinelor mari

„Au fost aproape 6 zile de așteptare pentru acest moment”, spune fotograful pentru PetaPixel.

Mithun este specializat în urmărirea felinelor mari, iar el a lucrat anterior la emisiunea „The Real Black Panther” pentru Nat Geo Wild. Puteți găsi mai multe lucrări pe popularul său cont de Instagram.

La o altă fotografie, Mithun a scris, pe Instagram:

Nu există o priveliște mai maiestuosă decât un tigru în verdele vibrant. Iar când sunt doi, devine și mai bine. Băiatul preferat al lui Kismet o salută întâi în timp ce ceilalți frați ai săi așteaptă. Mersese aproape 4 kilometri pe ploaie pentru a ajunge la puii ei doar pentru a-i conduce până la uciderea ei. Este o viață mereu în mișcare pentru o mamă tigru”, a scris Mithun în dreptul unei alte fotografii ale sale.