Fotografii surprinse la momentul potrivit care îți vor da viața peste cap. Vei sta pe gânduri la multe imagini

de: Mariana Olteanu
11 07. 2023

Se spune că un fotograf bun este cel care reușește să surprindă cele mai neobișnuite momente. De cele mai multe ori, fotografii trebuie să se miște repede pentru a surprinde în timp util subiectul dorit. Pasionații de fotografie optează pentru realizarea unor poze care-ți vor da de gândit.

Cele mai bune fotografii de iluzie optică

Fie că sunt la început de drum sau fie că sunt profesioniștii, fotografii au încercat măcar o dată în viață să realizeze imagini de iluzie optică. O serie de astfel de poze a devenit virală în mediul online. Aceste fotografii îți provoacă imaginația și spiritul de observație.

Pentru a le înțelege e necesar să arunci mai multe priviri. În spatele acestor imagini optice stau mai mulți fotografi, care au reușit să surprindă la timp momentul. O parte dintre fotografii surprind animale în cele mai ciudate ipostaze.

Anii de experiență își spun cuvântul atunci când vine vorba despre fotografierea acest necuvântătoare. Consultă galeria foto a articolului pentru a vedea imaginile care au făcut înconjurul lumii.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică a începutului de săptămână. Găsești iepurele ascuns în imagine în doar 23 de secunde?

Iluziile optice îți pun mintea la încercare

Însă, privitul unor asemenea imagini nu este singurul mod prin care îți poți provoca mintea. Iluziile optice îți pot pune mintea la încercare. Pe lângă faptul că plictiseala va dispărea, mintea ta va fi mai antrenată.

Testul de atenție al zilei te provoacă să găsești bufnița ascunsă în copaci. Este o provocare și o ocazie excelentă de a-ți testa abilitățile de observație.Culoriile asemănătoare și multitudinea de copaci te vor induce în eroare.

Experții susțin că cei care reușesc să găsească bufnița în cinci secunde dau dovadă de un nivel ridicat de inteligență. Setează cronometrul și, când te simți pregătit, apasă Start. Dacă timpul a expirat, poți vedea răspunsul în Galeria Foto a articolului.

În schimb, cei care nu o găsesc, ar trebui să nu se supere. Cu cât vor rezolva mai multe astfel de teste, cu atât vor reuși să le rezolve mai repede.

Studiile au scos la iveală faptul că rezolvarea unor astfel de teste de inteligență poate avea extrem de multe beneficii. Nivelul de atenție va fi unul mai ridicat, iar mintea va fi în permanență antrenată. Există șanse, ca nivelul IQ să crească.

Te-ar putea interesa și: Iluzie optică pentru genii. Doar 5% dintre internauți au găsit leopardul din imagine în doar 7 secunde, găsește-l acum