FOTO Ce face ministrul Fifor în plin scandal Caracal? Îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă! Gafă de cascadorii răsului

Autor: Claudiu Surmei - 16:02, 16 aug. 2019
Ministrul Fifor, fotografiat în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă

În plin scandal legat de cazul din Caracal, ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, apare într-o fotografie în timp ce îi ține umbrela premierului României, Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Suceava. Fotografia a fost publicată de Victor Ponta pe contul personal de Instagram.

Ministrul Fifor, fotografiat în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă

Premierul Viroica Dăncilă a fost la Suceava, alături de miniștrii Mihai Fifor (Ministerul Afacerilor Interne), Răzvan Cuc (Ministerul Transporturilor) și Eugen Teodorovici (Ministerul Finanțelor Publice). Dăncilă a participat la o ședință PSD, care a fost urmată de o conferință de presă.

Victor Ponta nu a ratat ocazia de a mai trimite încă o dată săgeți în direcția membrilor PSD, partid din care și el a făcut parte. A postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare ministrul Mihai Fifor în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă, la Suceava.

„Probleme pe șosele??? Cozi la vamă??? Violatori și criminali pe stradă??? Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat”, este mesajul lui Ponta, care însoțește fotografia postată de președintele partidului Pro România. Fostul premier a dorit să scoată în evidență că Mihai Fifor ar avea alte probleme, în plin scandal legat de cazul crimelor din Caracal.

Foto: Instagram victor.ponta.proro
Foto: Instagram victor.ponta.proro

Protocolul nu prevede ca un ministru să îi țină umbrela premierului României în timpul vizitelor pe care le efectuează, deci cel mai probabil Mihai Fifor a vrut să fie un domn și să nu o lase pe Viorica Dăncilă în ploaie.

Mihai Fifor a fost numit în funcția de ministru al Afacerilor Interne la scurt timp după ce Nicolae Moga și-a înaintat demisia, după cazul de la Caracal. Moga a avut cel mai scurt mandat din istoria MAI, de doar 6 zile. În ceea ce îl privește pe Mihai Fifor, actualul ministru al Internelor a mai avut portofoliul Ministerului Apărării Naționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI