Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor. Câți ani de închisoare a primit

Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor. Câți ani de închisoare a primit
Mihai Tufan, fostul iubit al Andreei Marin, a fost condamnat pentru tentativă de omor. Bărbatului i s-a majorat pedeapsa

Emil Mihai Tufan, fost iubit al Andreei Marin, a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor. Oamenii legii au decis să-i majoreze pedeapsa.

Mihai Tufan, fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor. Magistrații i-au mărit pedeapsa

Mihai Tufan, milionar din Prahova, a fost reținut în noaptea de 9 aprilie 2020, în Capitală, după ce și-a înjunghiat contabila de la firma sa cu mai multe lovituri de cuțit în zona inimii, în mașină, pe DN1, în zona Băneasa.

Bărbatul s-ar fi tăiat și el cu un cuțit, rănile fiind superficiale. Pe parcursul zilei de 11 aprilie el a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. În luna octombrie a acelui an, afaceristul a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, primind de la judecători o pedeapsă de doi ani, două luni și douăzeci de zile.

„A înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit, cauzându-i astfel multiple plăgi la nivelul toracelui anterior, a brațului și mâinii drepte, precum și în zona cervicală anterioară cu consecința unui pneumotorax bilateral”, se arată în documentele oficiale.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel București au admis apelurile declarate de inculpat și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și au hotărât majorarea pedepsei aplicate milionarului. El s-a ales cu o condamnare de trei ani și șase luni de închisoare.

Decizia Curții 

„În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând, în fond: Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. și art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare la 3 ani și 6 luni închisoare.

Ridică măsura sechestrului asigurător instituită prin ordonanța nr. 1359/P/2020 din data de 19.05.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, menținută prin sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală până la concurența sumei de 7.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare, ca urmare a achitării cheltuielilor judiciare. Deduce din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive de la data de 10.04.2020 la zi. Menține restul dispozțiilor sentinței penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, este notat în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI