Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni. Lora și Cove, șocați să vadă ce burtică mică are

Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni. Lora și Cove, șocați să vadă ce burtică mică are
Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni Lora și Cove șocați să vadă ce burtică mică are

O fostă vedetă de la Kanal D i-a șocat pe Lora și pe Cove. Invitată la Vorbește Lumea, tânăra a mărturisit că este însărcinată în cinci luni, însă dacă nu preciza, niciunul dintre cei doi prezentatori nu ar fi știut că urmează să devină mămică.

Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni

Iar asta pentru că Deea Codrea, fosta concurentă Bravo, ai Stil!, are o burtică foarte mică pentru cele cinci lună de sarcină. Ea a pus totul pe seama norocului și pe faptul că este ceva genetic. Viitoarea mămică a așteptat până acum pentru a le face surpriza fanilor săi. În plus, a mai spus Deea Codrea, s-a temut de faptul că nimeni nu o va crede că este însărcinată, pentru că burtica ei este foarte mică .

Vedeta a postat astăzi pe Instagram un filmuleț emoționant despre sarcina ei.

“S-a intamplat sa mi se intample. Fara sa caut, fara sa strig, fara sa alerg, fara sa fie nevoie macar sa ma intreb. S-a intamplat sa apari si sa apara. Sa simtim. Sa fim…poate ca nici tu, nici eu, nu speram, nu banuiam. Din doi ne am nascut noi, asa e dragostea, se intampla, pur si simplu. In sfarsit, acasa. Bun venit acasa, sufletel. Vorbim de tine inca de cand am inceput sa vorbim de noi”.

Cine este Andrei, iubitul vedetei

Deea Codrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei. Cu un mariaj eșuat, vedeta Kanal D a reușit să își refacă viața și la doar câteva luni după ce și-a cunoscut actualul iubit a rămas gravidă.

„Toate se întâmplă atunci când trebuie. M-am îmbrăcat în roz ca să vă spun că e băiețel”, a spus vedeta la Vorbește Lumea.

„Am făcut anunțul acum, când am venit la voi. Nu am spus nimic (…) O să vă spun de ce. Dacă tot activez pe partea de Instagram, nu aveam ce să arătăm în video, pentru că nu mi-a crescut burta. M-am gândit că pun o poză și o fotoșopez. Recunosc că primele trei luni mi-am dorit să fie totul bine și în regulă. Dacă era fată, aveam deja numele pregătit: Tokio. Acum, că e băiat, îl va chema Iian”, a spus Deea.

În plus, fosta concurentă Bravo, ai Stil! a declarat că iubitul ei este foarte pregătit să devină tătic și abia așteaptă această experiență.

„Eu am fost căsătorită. Nu m-am văzut niciodată real vorbind în postura de mamă, cred că e vorba de a simți. Când am simțit asta, mi s-a părut că totul se leagă. Mama mea e foarte stresată să mă știe bine, din prima am simțit o schimbare la ea. L-a cunosc pe Andrei, a simțit că sunt bine. Spun în clipuleț că mi s-a întâmplat să mi se întâmple. Nu știu cum. El e foarte pregătit, poate mai pregătit decât mine. E un tip extraordinar, calm, răbdător”, a mai spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI