Fosta soție este istorie! Cu ce blondă se iubește acum Daniel Pancu

Fosta soție este istorie! Cu ce blondă se iubește acum Daniel Pancu

Acolo unde există viață, există și o a doua șansă! Așa se face că Mihaela Stanciu, fosta soție a lui Daniel Pancu, a devenit istorie pentru fotbalist. Rapidistul a rămas în aceeși zonă… îi plac blondele! S-a despărțit de una, pentru a se cupla cu alta. Atât de îndrăgostit este de noua cucerire, că ar face orice pentru ea. Chiar dacă asta înseamnă să încalci legea! Mai multe detalii, în acest articol.

Daniel Pancu iubește din nou

Unul dintre cei mai apreciați oameni din lumea sportului iubește din nou și chiar cu patos am putea spune. În privința carierei, Daniel Pancu nu a avut bătăi de cap căci lucrurile au mers ca pe roate. Ei bine, din păcate, nu se poate spune același lucru și despre partea sentimentală. Așa se face că în 2019 avea loc divorțul anului în fotbalul românesc.

Atunci, el și Mihaela Pancu și-au spus „Adio!“, după un mariaj de mai bine de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au doi copii împreună. Ce-i drept, foștii soți au avut mai multe momente în care și-au dorit să se separe.

„Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui“, declara cu câțiva ani în urmă fratele Mihaelei, Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

Dar lucrurile acestea au devenit istorie pentru Daniel Pancu, care acum este îndrăgostit peste urechi de Andra Teodorescu, un nume cunoscut în lumea modei.

Fotbalistul și dragostea care nu ține cont de lege

Deoarece sentimentele sunt puternice și se înțeleg de minune, cei doi au decis să treacă la următoare etapă a vieții de cuplu, și anume: să se mute împreună.

Sursa foto: spynews.ro
Sursa foto: spynews.ro

Un bărbat credincios, Pancu a fost surprins de paparazzii spynews.ro în timp ce se îndrepta către Biserică. Grăbit, acesta a cam uitat de regulile de circulație, trecând pe mijlocul stăzii, chiar dacă trecerea de pietoni era în apropiere. Următoarea destinație a fost florăria, de unde vedeta sportivă i-a cumpărat un bunchet de flori Andrei.

Daniel Pancu a omis și măsurile de protecție, pentru că, după cum putem vedea cu toții în poză, bărbatul nu purta mască de protecție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI