Fosta soție a lui Reghecampf, dezvăluiri șocante: ‘Anamaria Prodan s-a culcat cu Laurențiu când eram împreună’

Fosta soție a lui Reghecampf, dezvăluiri șocante: ‘Anamaria Prodan s-a culcat cu Laurențiu când eram împreună’
Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, acuzații dure pentru impresară

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf vine cu dezvăluiri șocante. Aceasta o contrazice din nou pe Anamaria Prodan în privința începutului relației cu antrenorul celebrul. Impresara s-ar fi culcat cu Reghe când acesta era împreună cu Mariana.

Noi detalii în scandalul anului: fosta soție a lui Reghecampf vine cu acuzații dure pentru Prodan

Mariana Pfeiffer continuă să-și susțină povestea care se bate cap în cap cu declarațiile Anamariei Prodan despre începutul relației ei cu Reghe. Fosta soție a antrenorului face dezvăluiri uluitoare, după ce impresara a povestit mai multe lucruri care o implică și pe aceasta.

Femeia care i-a dăruit primul copil lui Reghe povestește cum s-au cunoscut încă soții Reghecampf-Prodan. Cea din urmă a mărturisit și care au fost ‘artificiile’ la care a apelat șatena ca actualul soț să o părăsească.

Impresara a subliniat în prima apariție televizată în care a vorbit despre divorț că nu și-a clădit niciodată fericirea pe nefericirea altei femei. Vedeta a spus că Laur a apărut în viața sa de două ori, după mulți ani, moment în care a discutat cu el despre mariajul de la acea vreme.

Ana a declarat că a stat la o masă alături de Reghe și Mariana în care au stabilit ultimele detalii despre separarea lor și o viitoare relație a bărbatului. Mama primului moștenitor al antrenorului a povestit că cei doi soți s-au cunoscut în momentul în care sportivul era în lotul național de tineret, moment în care echipa era antrenată de Victor Pițurcă.

„Minte! Prima dată când s-a culcat cu el…”

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit.

Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el! Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Ce spunea Anamaria Prodan despre începutul relației cu Reghecampf?

„Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate.

Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea ‘La Măruță’

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI