Fosta iubită a lui Adrian Mutu, dosar penal şi condamnare! Acuze incredibile dovedite de procurori

de: Andrei Simion
13 09. 2020

Bar Rafaeli, fosta iubită a lui Adrian Mutu, are probleme cu legea. Frumoasa blondă a fost condamnată pentru fraudă fiscală de un tribunal din Tel Aviv. În acelaşi dosar, mama acesteia a primit o pedeapsă chiar mai severă. Nouă luni de muncă în folosul comunităţii va fi nevoită să presteze Bar Rafaeli. În vreme ce mama sa a fost condamnată la 16 luni de închisoare cu executare. Chiar ea a insistat pentru această sentinţă, astfel încât fiica ei să scape de o condamnare cu închisoare.

Bar Rafaeli a avut o relaţie şi cu Leonardo di Caprio, de care s-a despărţit în 2011. În prezent este căsătorită şi are 3 copii

Ambele femei şi-au recunoscut vina şi au achitat şi o amendă în valoare de 2,5 milioane de shekeli. Echivalentul a aproximativ 600.000 de euro. Cu o avere estimată la peste 20 de milioane de euro, Bar Rafaeli a comis frauda fiscală prin nedeclararea unor bunuri în valoare de opt milioane de euro. Mai multe apartamente de lux ale cunoscutului model au fost înregistrate pe numele mamei sale pentru a scăpa de plata unor impozite.

În urmă cu cnci ani, Bar Rafaeli s-a măritat cu omul de afaceri israelian Adi Ezra. Ei au împreună două fetițe, Liv, de 4 ani, Elle, de 3 ani, și un băiețel, David, în vârstă de 6 luni. Bar Refaeli s-a făcut cunoscută pentru apariția sa pe coperta revistei Sport Illustrated. În 2007 devenea primul model israelian care primeşte această onoare. Dar și pentru relația pe care a avut-o cu actorul american Leonardo DiCaprio, de care s-a desparțit în anul 2011.

De asemenea, despre Bar Rafaeli s-a scris că ar fi avut o relaţie cu Adrian Mutu în urmă cu mai mulţi ani. În perioada în care „Briliantul” era încă jucător activ şi făcea furori pentru Fiorentina. A fost una dintre prezentatoarele ediţiei din 2019 a competiţiei muzicale Eurovision, desfăşurată în Tel Aviv.