Fostă concurentă de la Survivor România, reacție tulburătoare după moartea Ancăi Molnar: “Am pierdut o prietenă foarte dragă sufletului meu”

de: Ionuț Vieru
11 06. 2024

Cum a reacționat o fostă concurentă de la Survivor România după moartea Ancăi Molnar. Din păcate, aceasta avea probleme grave de sănătate, iar totul a început de la o simplă durere de cap.

Reacția unei foste concurente de la Survivor după moartea Ancăi Molnar

O fostă concurentă de la Survivor România este în doliu, după ce una dintre cele mai bune prietene, și-a pierdut viața. Alina Radi a vorbit despre Anca, cea care a fost pentru ea ca o soră.

„În primul rând, am pierdut toți cei care am cunoscut-o un om extraordinar. Am pierdut o prietenă foarte aproape și dragă sufletului meu. Anca acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap.

La început, nu le-a dat atâta importanță.  Când a realizat că din cauza acestora nu mai reușea să își desfășoare activitatea, a hotărât să meargă să își facă un control de specialitate.

Rezultatul a fost unul cutremurător pentru toți cei apropiați Ancăi. Ea, însă, a apărut cu zâmbetul pe buze. Avea un optimism debordant. Ne-a spus tuturor că ea va fi bine!

A lăsat în urmă o familie extraordinară: un soț iubitor, care o diviniza (puțin spus diviniza) și un băiețel minunat. Cu toții au luptat și au sperat să trăiască până în ultimul moment”, a mărturisit Alina Radi pentru Fanatik.ro.

Anca Molnar s-a luptat cu o boală cruntă


Anca s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, la vârsta de doar 35 de ani. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer, o boală grea care a răpus-o în cele din urmă.

Anul trecut, comunitatea make-up, din care făcea parte și Anca, a făcut un apel pentru a obține donații în vederea achitării tratamentului pe care Anca trebuia să-l urmeze.

A urmat o perioadă foarte grea pentru tânără, însă astăzi, 11 iunie, make-up artistul și-a dat ultima suflare. Cel care a dat vestea a fost soțul Ancăi. Devastat de durere, bărbatul a scris un mesaj emoționant:

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi, cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.