Florin Tănase, gol straniu în tricoul lui Al-Jazira. „Cum ai marcat așa?”. Reacția de milioane a comentatorului arab – VIDEO

de: Sorin Barbu
08 03. 2023

Florin Tănase a marcat un gol în meciul în care Al-Jazira a pierdut cu 2-1 duelul cu Al Sharjah, din sferturile de finală ale Cupei Emiratelor Arabe Unite. Comentatorul arab a fost foarte încântat, iar jurnaliștii de sport scriu că atacantul român este un jucător de bază la echipa lui, după ce la finalul anului trecut a avut o perioadă foarte dificilă.

Florin Tănase, un nou gol pentru Al-Jazira. Este al treilea din acest an

Florin Tănase este din nou în grațiile antrenorului de la Al-Jazira. Fostul atacant de la FCSB a fost titular și în meciul în care echipa lui a înfruntat Al Sharjah, în sferturile de finală ale Cupei Emiratelor Arabe Unite. Asta după ce în 2023 și-a recâștigat tricoul de titular, pierdut la finalul anului trecut.

Atacantul român a marcat un gol în minutul 59, după o centrare ideală. Poziția nu a fost deloc grozavă, dar Tănase a reușit să trimită balonul în plasă, cu capul, după ce a scăpat de marcajul adversarului direct.

„Un salt superb. Mabkhout a intrat în spațiu pe dreapta și a trimis o centrare precisă pentru Tănase, care lovit cu capul pe lângă portar cu precizie. Cum ai marcat așa?”, au notat cei de la Al-Jazira, pe rețelele sociale.

Este al treilea gol în acest an pentru Florin Tănase, care a marcat acum o lună o „dublă”, tot în Cupă. Atacantul român a avut un final de an destul de greu. A fost rezervă de mai multe ori și au existat chiar meciuri pe care le-a văzut din tribună pentru că nu a fost oprit în lot.

În cele 18 meciuri la Al-Jazira, atacantul care a costat trei milioane de euro a marcat de cinci ori și a semnat două pase decisive. Florin Tănase a fost în mijlocul unor divergențe anul trecut când a spus că antrenorii străini sunt mai buni decât cei români. A făcut aceste afirmații în contextul în care în Emirate este antrenat de olandezul Keizer Marcel, iar în România, în ultima perioadă la FCSB, a lucrat cu Nicolae Dică.

Florin Tănase se găsește pe lista preliminară a selecționerului Edi Iordănescu pentru meciurile oficiale ale echipei naționale de luna aceasta.