Florin Salam și-a șocat fanii. Ce a putut să înghită manelistul din greșeală: ”Am vrut să iau o pastilă de aia”

Florin Salam și-a șocat fanii. Ce a putut să înghită manelistul din greșeală: ”Am vrut să iau o pastilă de aia”
Florin Salam are probleme cu dependența

În aceste zile fanii l-au putut vedea pe celebrul Florin Salam, alături de Loredana și alte vedete, într-un nou clip. Piesa scrisă de Costi Ioniță a fost pe locul unu în trend-ul Youtube, ceea ce nu poate decât să-l mulțumească pe manelist. Numai că, până la succesul pe care-l are astăzi, Florin Salam a avut de trecut prin multe. Lucrurile prin care a trecut, din păcate, au avut și efecte mai puțin bune asupra vedetei.

Florin Salam, manelistul cu probleme de dependență

În toți acești ani, de când se află în lumea manelelor, Florin Salam a avut de trecut prin multe. Pe plan personal și-a pierdut soția, iar pe plan profesional a avut multe de tras de pe urma interlopilor. Din aceste motive, manelistul a ajuns să fie dependent de alcool, și nu de puține ori a avut de tras din cauza asta. Nu de mult Florin Salam vorbea despre dependența sa și despre problemele avute în trecut, cu interlopii, sau chiar cu colegi de breaslă.

”Am vrut să mă las de muzică din cauza răutăților. Am avut bețe puse-n roate chiar din branșa noastră, de lăutari, de muzicanți. Mai mult decât din alte părți. Eu mă gândeam: oamenii normali, pe mine mă iubesc. Șmecherii mă iubesc pentru că eu îi răcoresc. Am văzut oameni reci pe care i-am făcut să plângă și nu se așteptau nici ei. Am avut bețe în roate de la niște oameni care tot vedeau cum urc.

Am suferit pe tema asta, că puteam să spun: pe dreptatea mea există lege… Nu, eu sufeream mai mult pentru că nu înțelegeam de ce, de unde a apărut treaba asta…Asta a fost o suferință psihică care mi-a cauzat multe… Mă apucasem foarte mult să beau! Prostii!!… Am ajuns și la spital. Pentru că eu sunt un om care suferă”, a povestit Florin Salam.

De la o beție a înghițit pastila greșită

Având în vedere dependența sa de alcool, nu e de mirare că era mahmur a doua zi, după o petrecere cu prietenii, sau după o cântare. Așa se face că după un astfel de epsisod de distracție, petreceri și băutură, Florin Salam ar fi greșit pastila pe care ar fi trebuit să o ia după mahmureală. Vedeta a povestit recent acest episod, iar fanii au rămas surprinși când au aflat, de fapt, ce pastilă luase din greșeală.

”Am vrut să iau o pastilă de aia după băutură și în loc să iau de răceală, am înghițit supozitor. L-am luat imediat! Mă miram eu ce-i așa… Am zis că e unt, margarine…de aia…”, le-a povestit Salam unor prieteni.

Încă mai are probleme cu clanurile interlope

Deja se știe că Florin Salam este implicat într-un dosar penal de șantaj și excrocare, acuzații fiind membri ai unor clanuri de interlopi din România. Se pare că și presiunea pusă asupra sa de clanuri l-au împins spre băutură. În același timp, surse apropiate manelistului, spn că Florin Salam va recurge la ajutorul autorităților, pentru că altfel nu vede nicio scăpare.

”Florin Salam le-a transmis că, dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează. Știe că trebuie după să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste ăresiunii. El a mai renunțat, de câteva ori, și la muzică din cauza interlopilor. D această dată, simte că i-a ajuns cuțitul la os.”, a povestit unul dintre apropiații manelistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI