Florin Salam a apărut LIVE după ce s-a scris că ar fi murit. Ce a declarat. VIDEO

Florin Salam a apărut LIVE după ce s-a scris că ar fi murit. Ce a declarat. VIDEO
Florin Salam a aparut LIVE dupa ce s-a scris ca ar fi murit. Ce a declarat. VIDEO
Primele reacții după ce s-a spus că Florin Salam ar fi murit. Ce anunță familia. Fiica cântărețului a infirmat vestea morții tatălui ei, Florin Salam. Chiar manelistul a intervenit pe rețelele sociale, unde a anunțat că este viu.
UPDATE: Florin Salam a apărut LIVE după ce s-a scris că ar fi murit. El a declarat următoarele:
„Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, cu zvonurile care circulă prin presă, de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o. Ce pot să vă spun, fac acest filmuleț pentru ca toată familia mea e în alertă. Am cântat într-un loc acum câteva zile, există persoane care stau cu grija mea, copiii mei. (…) Îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi două o să îmi revin și o să fiu la cântările mele. Vă pup și stați liniștiți!”

Ar fi murit Florin Salam. Cântărețul nu avea decât 42 de ani. Fiica sa infirmă știrea

UPDATE. La scurt timp după ce a postat că este bine sănătos, postarea lui Florin Salam a fost ștearsă de pe pagina sa socială. 

Știrea inițială

Florin Salam ar fi murit, a fost știrea care a cutremurat România sâmbătă seară. Vestea morții lui Florin Salam a fost anunțată pentru prima dată de știrileprotv.ro. Fiica cântărețului și chiar el în persoană au anunțat că nimic nu este adevărat.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor! Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe o rețea socială.

Sursa anunța că Florin Salam se internase în stare gravă

Sursa anunțase că celebrul cântăreț se afla internat în stare gravă în spital. Miercuri noapte, Florin Salam a ajuns de urgență la spital pentru că nu se simțea deloc bine, iar cum starea lui de sănătate se agravase soția lui, Roxana Dobre, l-a dus și l-a internat la Institutul Matei Balș.

Paparazzii de la Spynews.ro au surprins imagini cu celebrul manelist înainte să fie dus la spital. În imaginile surprinse Florin Salam părea bine, era pe picioarele lui, chiar nu părea deloc să sufere de ceva.

Betty Salam a infirmat vestea morții lui Florin Salam, în direct la România TV

Fiica lui Florin Salam, Betty, a intrat în direct la România TV și a spus că tatăl ei nu a murit, fiind dezamăgită de ştirea lansată de Pro TV.

Nimeni și nimic nu ar fi dat de înțeles că Florin Salam ar fi avut probleme de sănătate atât de serioase, mai ales că, în ultima perioadă, a fost prezent la o mulțime de concerte, petreceri și evenimente private, ba chiar a fost și naș de cununie cu partenera lui de viață.

Florin Salam și-a pierdut de curând fratele

Pe de altă parte, fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit răpus de noul coronavirus. Acesta s-a stins din viață chiar pe patul de spital. Și Florin Salam a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2, în anul 2021, însă a trecut cu bine peste acel episod. Neluțu Stoian, fratele manelistului, nu a trecut cu bine peste COVID, mai ales că se confruntase în trecut cu probleme cardiace și pulmonare.