Florin Ristei revine la X Factor, însă nu ca jurat. Ce rol va avea în emisiunea de la Antena 1: “Chiar mă bucur că am fost ales”

de: Daoud Andra
14 08. 2024

X Factor revine la Antena 1 toamna aceasta, cu un juriu schimbat. Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga sunt gata să descopere noi talente, însă din echipa X Factor va face parte și Florin Ristei. Ce rol va avea, de data aceasta, fostul câștigător și fostul jurat și ce spune despre noua provocare.

Florin Ristei, din nou la X Factor

Cel mai nou sezon al emisiunii X Factor vine cu schimbări semnificative. După ce producătorii au anunțat cele două nume noi care se alătură juriului, respectiv Puya și Marius Moga, acum au venit cu încă o veste-surpriză pentru fanii emisiunii. Florin Ristei, care în sezonul trecut a stat la masa juriului, va face parte în continuare din echipa X Factor, însă în altă calitate.

Co-prezentatorul de la Neatza a participat la X Factor, în calitate de concurent, în anul 2013 și a câștigat acel sezon, sub îndrumarea Deliei. 7 ani mai târziu, revenea în emisiune, dar de data aceasta la masa juriului. În 2024, Ristei se alătură din nou echipei X Factor, dar de data aceasta în calitate de producător muzical, după cum a anunțat recent postul TV.

”Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!”, a dezvăluit Florin Ristei, pentru Antena 1.

Florin Ristei va fi producător muzical în noul sezon de X Factor

”Abia aștept și eu provocările”

”Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde. Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor.

O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!”, a mai spus Florin Ristei.